Můj čas na kafíčko

Proč bere Řepka vinu na sebe?

Spadla klec! Provokativní dvojice má na krku trestní stíhání!

Dlouho se smáli, ale teď se začínají nad moderátorkou Kateřinou Kristelovou (38) a jejím exkopálistou Tomášem Řepkou (44) stahovat mračna. Policie totiž na popud Řepkovy bývalé ženy Vlaďky Erbové (36) začala vyšetřovat vznik jejího falešného erotického profilu na internetových portálech.

Inzerát nabízející sexuální praktiky jako Vlaďka privat Brno byl s jejím pravým telefonním číslem, takže na sebe perverzní reakce nenechaly dlouho čekat. Odpovědi prý chodily z lucemburského hotelu Legere, kde byli v tu dobu ubytovaní právě Katka a Tom.

Kamerové záznamy z banky 19. září, kde se za erotický inzerát platilo, potvrdily, že tam obě hrdličky byly spolu. Přesto to bere galantní Tom na sebe, i když oba tvrdili, že s aférou nemají nic společného. „Trestní stíhání na nás nebylo uvaleno. A hlavně Kačka v tom nehraje absolutně žádnou roli,“ dušuje se hrdinně „kopačka“ a také Katka se od všeho distancuje. Před pár dny mu soud údajně nařídil i 180 hodin obecně prospěšných prací za to, že neplatil výživné na syna.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden