Můj kousek štěstí

Proč by se zabila?

Modelka a ještě stále manželka Jakuba Prachaře, Agáta (34) žije svůj život v přímém přenosu na sociálních sítích. 

Zdá se, že rozvádějící se modelka Agáta Prachařová v poslední době hraje o všechno. Za každou cenu se na sebe snaží strhnout pozornost. Možná i proto se rozhodla přiznat, co přesně by ji dohnalo k sebevraždě.

Prý se nenadře

Není žádným tajemstvím, že Agáta Prachařová sdílí na sociálních sítích prakticky celý svůj život. Přidává fotografie a videa se svými dětmi jako zběsilá a nedávno se nezapomněla chlubit dovolenou v Thajsku, na které byla s novým přítelem, realitním makléřem Zdeňkem Turkem (36). Nutno dodat, že ten se s ní hned po návratu rozešel. Těžko si lze představit, co by vlastně dělala, kdyby žádné sociální sítě neexistovaly. Dost možná, že by ani neměla na zaplacení složenek, protože kromě moderování pořadu na hudební stanici Óčko Star moc dalších kšeftů nemá. Jenže účet na Instagramu, kde má  dvě stě tisíc sledujících, jí prý krásně vydělává. „Nežiju jenom z Instagramu, ale asi bych jako mohla,“ potvrdila sama moderátorka a příležitostná modelka. Zároveň dodala, že tímto způsobem vydělává opravdu snadno. „Nikdy jsem nepracovala, že bych se u toho nadřela,“ pochlubila se. Navíc Agáta živila denně internet i svou láskou s novým partnerem. O to teď její rychlý krach působí směšněji.

Je stále velké dítě

Ať už se snaží provokovat bývalého manžela Jakuba Prachaře (36), nebo kohokoli dalšího, její pokusy působí dětsky a nevyzrále. Co říkáte na tohle? Když se jí zeptali, co by dělala, kdyby jí někdo zrušil nebo napadl profil, odpověděla více než výmluvně. „Tak to bych se šla zabít!“ A to tvrdí, že má IQ 136!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden