Moje šťastná hvězda

Proč často utíká od manželky?

FILIP BLAŽEK (47) a jeho žena JOLANA (41) rozdávají úsměvy na potkání. Realita asi bude trochu jiná. V jejich manželství se měla objevit vážná trhlina a vypadá to, že ji jen tak neustojí.

Koronavirová pandemie byla zkouškou pro nejeden manželský nebo partnerský vztah. A to se také mělo stát i u Filipa Blažka (47) a jeho manželky Jolany (41).

Říká se, že mají takovou ponorkovou nemoc, že už spolu nejsou schopni být ani v jedné místnosti a každá jejich konverzace má končit hádkou. Sympatický herec si proto našel koníček, díky kterému může od Jolany ujet a vrátit se až pozdě večer.

ŽÁRLIVOST NA DENNÍM POŘÁDKU

Hlavním problémem je asi fakt, že je Filip neustále obklopen fanynkami, Jeho žena je prý totiž šíleně žárlivá a dokáže pokaždé udělat z komára velblouda. Není tedy divu, že to herci začalo lézt pořádně na nervy.

Poslouchat pořád to samé dokola, na to by neměl žaludek asi nikdo. Přitom Blažek si tak zakládá na tom, jak před ostatními vypadá. Proto se snaží se svými fanynkami na sociálních sítích komunikovat. A Jolana mu to má při každé příležitosti předhazovat.

UJÍŽDÍ NA MOTORCE

Je celkem nepravděpodobné, že by byl své ženě někdy nevěrný. Po jejím boku byl až doposud velice šťastný a byl by určitě i nadále, kdyby mu žena alespoň trochu věřila.

Herci už to má ale pořádně vadit, zvlášť když se ji snaží každou chvíli přesvědčovat, jak moc ji miluje. A tak se rozhodl, že se bude dusné atmosféře raději vyhýbat. Pořídil si motorku a vydává se na nekonečné cesty, při kterých se konečně cítí trochu svobodný.

„Vždycky si tak vyjedu a moc mě to baví. Je to prostě sen každého chlapa,“ svěřil se Blažek. Jenže Jolana to opět bere trošku jinak a podle jedné blízké přítelkyně má věřit tomu, že jezdí za svou milenkou.

SKONČÍ U KOLEGYNĚ?

Jak by to ale chtěla bez manžela všechno zvládat, kdyby se rozhodla od něho odejít. Po téměř dvacetiletém vztahu by to pro ni musel být asi hodně velký šok. Není totiž tajemstvím, že si ji manžel vždy hýčkal.A to by teď jako mávnutím proutku přišla.

Co ale bude dělat Filip? Je jasné, že o opačné pohlaví nebude mít nouzi. Vypadá to však, že nakonec skončí u Kristýny Kociánové (35), se kterou hraje ve Slunečné a báječně si prý rozumějí. Bude to asi ještě velké drama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden