Moje šťastná hvězda

Proč celé roky lhala svému tátovi?

Gottova dcera se tajně vdala!

Několik dlouhých let tahala dcera Mistra KARLA GOTTA (77) DOMINIKA (43) svého otce za nos. Tajila mu totiž, že se tajně provdala za svého přítele a muzikanta TIMA TOLKKIHO (50). Neřekla mu to, protože věděla, že by táta nesouhlasil?

Velmi nepříjemné překvapení si pro svého otce přichystala nejstarší dcera Karla Gotta. „Dominika se vdala už před několika lety, ale já jsem se to dozvěděl teprve nedávno,“ svěřil se překvapený několikanásobný zlatý slavík před pár dny. O tom, že je Dominika několik let vdanou paní, tak neměli tušení ani její kamarádi, ani její nejbližší. Sama Dominika se k celé události nechtěla příliš vyjadřovat, potvrdila jen, že zvěsti o její svatbě jsou pravdivé. „Jsme manželé a je nám spolu dobře. V dobrém i zlém, stojíme si po boku,“ napsala z Finska, kde už žije 15 let.

Neměl ho nikdy rád

Karel si podle všeho pro svou dceru představoval někoho lepšího. Zralý muzikant a milovník tvrdé hudby, který byl již jednou ženatý, mu zřejmě není dost dobrý. Není žádným tajemstvím, že Gott nebyl z Tima nikdy příliš nadšený, Dominika tak mohla mít obavy, zda by jí manželství s muzikantem posvětil. Na druhé straně si ale spolu ti dva před časem dlouho pohovořili a jeden druhého měli přijmout a respektovat, proč se tedy Dominika rozhodla před otcem něco tak důležitého zatajit?

Utekla od něho

Letos to budou dva roky, co za nejasných okolností přijela Dominika z Finska do České republiky a hledala útočiště u svého slavného táty. Dlouhých 15 let byla po boku Tima Tolkkiho a její nečekaný návrat zvedl velkou vlnu otázek. Zprvu nechtěla nic komentovat, později se ale roz- povídala. „Má maniodeprese, které se ukázaly v pokročilém stadiu leckdy nebezpečné! Při- nejmenším nesnesitelné pro společné soužití,“ svěřila se s tím, že Tim má světlá a klidná období, nikdo ale nikdy prý neví, kdy ona pohroma zase vypukne. „Proto odcházím, ačkoli je mi ho nesmírně líto. Ale nechci si zničit zbytek svého života,“ vysvětlovala, že pro ni rozhodnutí opustit lásku svého života nebylo vůbec snadné. Nemohla ale jinak. A tak jí v Čechách táta zajistil bydlení, půjčil jí auto a pomohl sehnat práci. Netrvalo však dlouho a Dominice došlo, že bez Tima nedokáže žít, a vrátila se po roce zpátky do Finska. Karla Gotta její útěk z Čech zpátky do Finska velmi mrzel, zvykl si totiž, že má svou dceru blízko. To však ještě netušil, že před ním skrývá tak zásadní věc, jako je fakt, že je za nemocného Tima již nějaký čas vdaná. Těžko říct, zda se s tím Mistr vyrovná...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden