Moje sladké tajemství

Proč chce partnera dohnat k oltáři?

Moje sladké tajemství

Ještě nedávno Alice Bendová (47) tvrdila, že se vdávat nebude. Teď je ale vše jinak. Co tak najednou? A proč to vypadá, že žádost o ruku nebyla jen tak úplně z hlavy partnera Michala Topola (35)?

Jako blesk z čistého nebe dorazila mezi veřejnost radostná zpráva od Alice Bendové. (47) Herečka ze seriálu Slunečná se totiž pochlubila prostřednictvím příspěvku na sociálních sítích, že jí její partner Michal Topol (35) požádal o ruku. „To ti to trvalo, ty můj blboune nejapnej,“ okomentovala fotku se zásnubním prstenem herečka z humorem sobě vlastním.

Dal si pořádně na čas

Zvláštní ale je, že k žádosti došlo až po takřka desetiletém vztahu. Proč tedy tak najednou? Co asi mohlo Michala dohnat k tomu, že takové gesto udělal? A opravdu to bylo z jeho hlavy a nebo k tomu byl donucen? Zvláštní totiž je, že žádost probíhala velmi tuctovým způsobem, nejednalo se o nic promyšleného.

„Nejsi vůbec romantik,“ nebrala si servítky, není se ale moc čemu divit. Ono, ne každá žena je „odvařená“ z toho, když ji její partner požadá o ruku doma v obýváku. Sice je teď složitá doba a

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden