Můj kousek štěstí

Proč Dagmar Patrasové manžel nepomůže?

Zůstala sama

Nikdo jí už nepomůže, k životu potřebuje jenom víno. I to o herečce Dagmar Patrasové (68) nedávno prohlásil její manžel Felix Slováček (80).

„Jediná její radost je Vietnamec na ulici, který tam má bílé víno, to jí stačí k životu,“ nebere si servítky na účet své ženy. Na to, že má někdejší královna dětských srdcí potíže s alkoholem, si její manžel stěžuje už dlouho. Podle mnoha lidí sice možná říká pravdu, ale měl by ubrat.

Na vlastní nohy

I když asi nikdo nepochybuje o tom, že to má hudebník se svou ženou složité, podobné výroky jí nijak nepomohou. Ze Slováčkových vět může podle mnohých fanoušků získat pocit, že ji rodina nepodporuje a nemají o ni zájem.

Když hrála v seriálu Arabela, byla tak krásná, že okouzlila i Fantomase.

Saxofonista navíc naznačil, že jeho manželka nefunguje ani jako dostatečná opora dceři Anně Slováčkové (28), která bojuje rakovinou. O to víc by se měl podle mnohých snažit, aby svou ženu dostal do léčebny. Zkrátka, aby udělal vše pro to, aby se byla Patrasová zase schopna postavit na vlastní nohy.

Návrat k milence?

Jenže Slováček říká, že se jeho manželka zkrátka léčit odmítá. „Dáda se nechce léčit. Tvrdí, že je zdravá. Tak co mám dělat,“ říká hudebník, jako by na veškeré snahy o záchranu své ženy už rezignoval.

Sedm let chodil Slováček s výtvarnicí Lucií Gelemovou. Kontakt neztratili...

Dokonce se mluví o tom, že uvažuje o návratu ke své bývalé milence Lucii Gelemové (41), s níž se nedávno důvěrně bavil na jedné společenské akci. Byli samý smích a nechyběly ani hluboké důvěrné pohledy.

Právě výtvarnice je však podle všeho jedním z důvodů, proč se Patrasová kdysi trápila. Vždyť bylo dlouhých sedm let veřejným tajemstvím, že ji Slováček s Gelemovou podvádí.

Muzikant má navíc pověst sukničkáře a ve společnosti bývá dodnes obklopen mladými a krásnými ženami. Na to by se žádné manželce nekoukalo dobře.

Uvědomuje si to Slováček? Před pár týdny tvrdil, že nevidí řešení, jak by se mohl stav jeho manželky zlepšit. „Musel by se stát zázrak, to je naše poslední naděje,“ řekl.

Věří na zázrak?

Někteří lidé se shodují na tom, že jestli se Slováček bude odkazovat na zázraky a nevezme věci do vlastních rukou, stane se neštěstí. Pak by si mohl hudebník pozdě vyčítat, že třeba neudělal vše, co mohl. Snad v sobě ještě najde sílu a s jeho pomocí se Dáda zase postaví na nohy...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden