Můj čas na kafíčko

Proč Fiala tají svůj milostný život?

Seriál Ordinace v růžové zahradě slučuje mnohé herecké talenty. Vedle charismatického gynekologa Mázla, kterého hraje Petr Rychlý (50), či doktora Kováře v podání Martina Stránského (46), se v něm už několik let objevuje i postava doktora Petra Hanáka alias Radima Fialy (45). Ženám se tmavovlasý herec velmi líbí a rády by se mu dostaly pod kůži, ale nemají šanci. Jeho osobní život je totiž obestřený tajemstvím a zatím nikomu se nepodařilo dostat z tohoto charismatického herce nic víc než pár slov o své rodině. Co za tím vězí?  

Má přítelkyni nebo manželku?

Svůj milostný život s nikým neprobírá. Nikdo neví, zdali má přítelkyni, přítele nebo snad manželku nebo jestli má nějaké děti. V jednom z rozhovorů kdysi prozradil proč. „To je velmi jednoduché. Není moc příjemné, kdy na vás pořád někdo pokukuje, nebo když se vám naváží do života,“ vysvětlil Fiala. Zdá se ale, že nejraději tráví čas v rodinném kruhu. O své původní rodině, sestře, bratrovi, synovci či babičkách mluví neustále. Také prozradil, že když už má volno, je rád s nimi. A tak si z toho mnozí mohou odvodit, že žádná přítelkyně na něj doma v pražském bytě po natáčení Ordinace nečeká. Anebo jde možná o tak mediálně známou osobu, že ji herec nechce za žádnou cenu prozradit.

V seriálu má o své životní lásce zcela jasnou představu.

Kdy budeme mít konečně jasno?

Málem v Ordinaci vůbec nehrál! Stačilo málo a žádný Petr Hanák by v Ordinaci vůbec neexistoval. Když ještě jako brněnský divadelní herec dostal nabídku v seriálu hrát, nejdřív se zděsil. „Podíval jsem se na jeden díl a pomyslel si, že si snad ze mě dělají srandu. Pro mě, jako divadelního herce, to bylo něco nepředstavitelného,“ přiznal Fiala. Ale pak se všechno změnilo. Když mu tvůrci seriálu volali podruhé, nabídku přijal. Jeho jedinou podmínkou prý bylo, aby nehrál jen v pár dílech, ale aby v seriálu alespoň nějaký čas zůstal. A to se mu splnilo. V seriálu hraje už jedenáctým rokem a jeho popularita stoupá do závratných výšin. Jistě svým rozhodnutím neprohloupil. Divačky ho zbožňují, tak teď už jen najít tu pravou, oženit se a založit rodinu. Pokud se tomu tak už nestalo...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden