Můj čas na kafíčko

Proč Háma utíká před ženou do lesa?

Tohle byste do známého herce a moderátora Aleše Hámy (45) neřekli! Začal se věnovat několika zvláštním koníčkům. Už několik let je zapáleným archeologem a místo toho, aby na rodinných výletech koukal po krásách vlasti, civí neustále do země a hledá poklady.

Před časem  se dal také na myslivost. Což spousta jeho fanoušků pokládá za zabíjení zvířat a drsně to odsuzují.

Klidně si uloví straku k obědu

Myslivectví se věnuje už třetím rokem. Na posedu má rajský klid, pozoruje lesní zvěř a taky se mu líbí svérázná myslivecká řeč. Například jelenímu jazyku se říká lízák a zvířecím genitáliím zas střapec či svírka. To mezi jeho přáteli vždycky vzbudí pozornost. A když to nezabere, přidá povídačku o tom, jak málem zastřelil v lese ve křoví místo srnce postarší houbařku. „Já nevím, co tam dělala ve tři čtvrtě na deset v roští,“ brání se Aleš. Navíc na sebe práskl, že si doma vaří místo kuřecího vývaru straky. Ty zastřelí, oškube a udělá si je k obědu. Není divu, že tak přichází o své obdivovatelky. Přiznává, že jako amatérský archeolog neustále hledá v zemi historické předměty. Už mu prý zástupci muzeí naznačili, že nálezy, které si schovává doma, zatajuje důkazy z minulosti. Jako v jihoamerickém Machu Picchu, kde jeho žena, designérka Gábina Hámová (43), náhodně objevila vzácný pěstní klín. „Manželka si šla jen tak odskočit   za kámen a ze země tam náhle vykukoval mayský klín.“

Kdy Aleše zlanaří na běh 25 kilometrů?

Dal jméno i svému žaludečnímu vředu

Ze všeho spěchu a nervů trpí herec a moderátor žaludečními vředy. Jeden vřed si už dokonce pojmenoval. „Jmenuje se Čenda. Ve dvou jde všechno lépe a lépe se to snáší,“ vtipkuje. Snad své vředy vyléčí a nevezme si příklad ze svého kamaráda Dalibora Gondíka (48), se kterým hraje v hudební skupině Hamleti. Extrémně vyhublý Dalibor hraje na bicí a za bubny už prý není ani vidět. Ještě že Aleš může relaxovat také u svého domu s jezerem a obří zahradou, kterou zvelebuje už 11 let!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden