Můj čas na kafíčko

Proč herečka září štěstím?

Ani během nucené pauzy neztrácela herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Jana Paulová (66) úsměv na tváři. Až nyní má ale důvod ke skutečné radosti.

Její život se vrátil do starých kolejí

Nejenom že už může pracovat prakticky bez omezení, ale ještě má navíc radost z nové role, kterou jí osud přichystal. Šestašedesátiletá herečka se totiž stala babičkou, o čemž Paulová všechny informovala na jednom z knižních křtů.

„Rodiče to nechtějí medializovat, ale všechno je v pořádku a já jsem přešťastná,“ neskrývala Paulová nadšení. Herečka má se svou dcerou Anežkou (33) velmi blízký vztah a hodně společně prožívaly i očekávání miminka.

Babičkování si chce užívat

Svou dceru považuje za nejbližší kamarádku, a i když má v následujících měsících spoustu pracovních povinností, pokusí se být s vnučkou tak často, jak to jen půjde. „Budu pracující babička, ale ten začátek si užiju,“ vysvětlila s tím, že se jí její diář pomalu plní už i na prosinec.

Dá se ale očekávat, že další nabídky už bude pečlivě zvažovat, aby si své vnučky užila co nejvíce ještě v době, kdy bude miminko. Všechny totiž dobře víme, že děti rostou opravdu rychle a doba od porodu do prvního školního dne uteče jako voda.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden