Moje šťastná hvězda

Proč ho Dyková tolik ponížila?

Nedávno si do Vojtěcha Dyka velice nevybíravě rýpla a zdá se, že mu tak oplácí jeho hříchy. Kam až to zajde?

Chtěla ho jen na chvíli, užít si a vyměnit ho za někoho pořádného. To řekla TATIANA DYKOVÁ (44) o svém muži. Tahle slova musela VOJTĚCHA DYKA (37) pořádně zabolet...


Oceňovaná herečka ze seriálu Případy mimořádné Marty manžela Vojtěcha Dyka (37) napřed vůbec nechtěla. Je možné, že ten se jí musel dost vnucovat, aby vůbec něco bylo. Přitom platí za jednoho z nejžádanějších mužů v českém showbyznysu. Chtěla by ho skoro každá.


Tatiana Vilhelmová (44) ale možná s odhalením pikantností z jejich seznamování nepřišla právě teď jen náhodou. Povídá se totiž, že manželům to příliš neklape. Někteří jejich známí tvrdí, že se začíná projevovat věkový rozdíl, který mezi nimi je.


Prý by si chtěla spíš užívat klidu, zatímco herce to má stále táhnout „do světa“. Herečka se tak třeba mohla chtít pomstít za nějakou domácí hádku.


O románku se mluví dodnes


Přitom by to nebylo poprvé, kdy přišly problémy. Není to tak dávno, co se velmi živě diskutovalo o tom, že byl Dyk manželce nevěrný. Prý se během natáčení seriálu Pan profesor velmi sblížil s Beatou Kaňokovou (34).


Říká se, že to měla Dyková jen těžko tolerovat. Je klidně možné, že jejich spory se už táhnou od té doby. Jestli mezi Dykem a Kaňokovou opravdu něco bylo a Dyková na to přišla, těžko předpokládat, že by mu jen tak odpustila. Kdoví, co na něj ještě prozradí.


Usmířila se s bývalým


Možná ale i Dyk má důvod být tak trošku naštvaný. Mluví se totiž o tom, že se Dyková definitivně usmířila se svým exmanželem Pavlem Čechákem (45). Ten jí podle všeho odpustil, že ho kvůli Dykovi opustila.


Teď je možná jen otázka času, kdy Čechák začne Dyka poučovat, jak se má chovat k Františkovi (17) Cyrilovi (14), které herec vyženil. To by asi nikomu na pohodě nepřidalo.


Rozvod na spadnutí?


Třeba nakonec přece jen dojde na očekávaný rozchod, který jim před lety předpovídali snad všichni. Už když se v roce 2019 brali, říkalo se, že tím chtěli oddálit partnerskou krizi. Jak se ale zdá, moc se jim to nepodařilo. Uvidíme, co přinesou další dny a zda se jim vše podaří ustát.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden