Můj čas na kafíčko

Proč ho každá žena nakonec opustí?

Neúnavnému svůdníkovi, herci Maroši Kramárovi (61), se lepí smůla na paty! Po rozvodu s advokátkou Natašou Nikitinovou (53) našel štěstí v náručí mladé milenky a zároveň jeho manažerky Iny Oravcové (42).

Štěstí zamilovaných hrdliček moc dlouho netrvalo. A první trable v ráji způsobila nafouklá kauza o plácnutí po zadečku jedné z maskérek pořadu Inkongnito.

„Má kauza byla tak nesmyslná věc! Vždyť se jednalo o kamarádku, která s tím neměla žádný problém,“ hájil se herec. Zdálo se, že to zlé má na nějaký čas vybrané. A hle, půvabná Ina údajně přemýšlí o útěku od svého milence. Zůstane svůdník nakonec sám?

Chce ho zdrcená kráska opustit?

Po roční známosti zřejmě všechna láska vyprchala a mladá manažerka začíná na svém milém vidět samé chyby! Čemuž se podle svých slov herec nediví. Sám totiž ví, že je ve věku, kdy má svoje nálady a zvyky, které prý měnit nehodlá, ani kvůli udržení své krasavice. Je zřejmé, že to v krásné vile u jezera pěkně vře!

„Myslím, že je ráda, že aspoň někdy vypadnu. To má každý, ta ponorka vždycky přijde,“ pronesl Maroš, který si z toho těžkou hlavu nedělá. Kramár byl totiž svou první ženou zhýčkaný, a tak si patrně myslí, že i k Ině si může všechno dovolit.

Takže zřejmě nezbývá nic jiného než si zvyknout, anebo odejít. I když se Maroš tváří, jako že ho nic nerozhází, tak samota ho zrovna dvakrát neláká. Přesvědčí ji svým šarmem, aby s ním zůstala a neutekla mu za mladším? Anebo on už sám dávno kouká na jinou?

Nechce se už nechat lapit?

Za jejím rozhodnutím prý stojí také to, že se Maroš nemá k dalšímu zásadnímu kroku. Jedna svatba mu patrně stačila a do další se nehrne. Se svou exmanželkou byl ženatý 20 let, a tak není divu, že si milovník žen chce užívat bez vážných závazků.

Zato krásná Ina by prý s manželstvím neotálela, čímž se jejich pohledy na společné soužití tak nějak rozdělují. Navíc se v zákulisí Slunečné šušká, že představitel Johna Linharta jedním očkem pokukuje po své zrzavé kolegyni Denise Nesvačilové (29) a prý je mimo kamery pojí velmi blízké přátelství.

Sympatiemi prý k sobě nešetří. Pravdou je, že půvabná herečka si je svých kvalit vědoma a záměrně a ráda prý všechny muže dráždí, to samé se ale říká i o oblíbeném herci, který se rád točí kolem krásných žen a jejich pozornost si moc rád užívá.

Otázkou je, jak by tito dva lovci spolu fungovali jako partneři. Přece jenom nezávazný flirt je pořád lehčí udržet než vztah, ve kterém se postupně buduje i hlubší cit. Svůdná dračice se po rozchodu do vážného vztahu taky moc nehrne a vyhovuje jí život svobodné lovkyně. Kdo ví, jestli nakonec sexy herce neužene...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden