Můj kousek štěstí

Proč ho vyhodila z divadla?

Hana Gregorová (63), Jan Révai (42)

Vdova po známém herci Radku Brzobohatém (†79) Hana Gregorová (63) musí řešit problém v divadle, kterému jako principálka velí. Jeden z jejich nejvýraznějších herců – tvář známá z filmu Rebelové a dokonce bývalý kriminálník Jan Révai (42) totiž hrubě porušil svou divadelní pracovní smlouvu. A Gregorová ho z Divadla Radka Brzobohatého prostě vyhodila. „ Během chvíle jsme s ním ukončili pracovní poměr pro porušení pracovní smlouvy. Nabral si další závazky, kterým dal přednost před naším divadlem, a přitom to měl udělat obráceně. Začal natáčet čínskej film,“ prozradil tajný zdroj z výše jmenovaného divadla.

Bude hrát v čínském filmu

„ Byla to jeho volba, ne moje. Já jsem byla postavena před hotovou věc,“ nechala se už loni slyšet divadelní principálka a matka úspěšného hudebníka Ondřeje Brzobohatého (33) a neméně úspěšné dcery Roly (38), která pracuje jako produkční. „ Loni v srpnu přišel s tím, že půl roku nebude hrát, protože musí být plně k dispozici na natáčení. A to nejde, aby herec půl roku nehrál,“ dodala stále krásná herečka Hana Gregerová. Jan Révai tak přišel o lukrativní a stálé angažmá.
Zřejmě tedy doufá, že česko-čínský seriál Poslední vízum, který se v současné době natáčí v Terezíně a přilehlém okolí a v němž dostal jednu z hlavních rolí, bude mít u diváků i filmových kritiků úspěch. Kromě toho začal účinkovat také v novém seriálu VIP vraždy. Je snad už herci, který je prý už šest let opravdu šťastně zamilovaný, malé české divadlo málo? Vždyť Gregorová mu nabízela jedinou jistotu, kterou na pracovním poli měl.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden