Můj čas na kafíčko

Proč hodlá utéct s dítětem na Bali?

Ani v pokročilém stadiu těhotenství moderátorka Showtimu Gabriela Soukalová (31) nezvolnila.

Nadále moderuje a do toho se stará o nadační fond, který nese název Gábi, v němž se snaží pomáhat lidem s poruchami příjmu potravy. Sama tvrdí, že je pro ni práce důležitá a neumí si to bez ní představit. Čímž potvrzuje to, co se nějakou dobu šušká – doma to po finanční stránce nebude nejrůžovější. Už v minulosti si štěbetali vrabci na střeše, že celou domácnost táhne Soukalová, která si vydělá daleko více než partner Miloš Kadeřábek (33).

Nedávno šokovala tím, že ani po porodu se nechce vzdát práce a hodlá se do televize vrátit hned, jak to půjde. „Říkám si, že když začnu s hodinkou denně, tak mi to nic neudělá,“ podotkla. Jenže při tom všem plánování jako by zapomněla na novorozeně, které bude potřebovat péči a lásku matky.

Gábina s Milošem Kadeřábkem (33). Konečně si ji doma někdo hýčká...

Proč riskuje?

Plete se, kdo by čekal, že alespoň se sportem trochu poleví. Bývalá biatlonistka suverénně přiznala, že ještě donedávna běhala. Nyní tenhle sport vyměnila za dlouhé procházky se psem, jízdu na kole nebo na koloběžce. Jenže si nejspíš zapomněla zjistit, že kolo se v pokročilejším stadiu těhotenství vůbec nedoporučuje, a sice proto, že žena v této fázi gravidity bývá méně pohyblivá v oblasti trupu a mnohem hůře udržuje rovnováhu.

Vhodnější je volit klidnější pohyb, při kterém nemůže dojít k ohrožení miminka. I v tomto směru Soukalová myslí hlavně na sebe a na to, co jí děla po fyzické a psychické stránce dobře.

Prchne do exotiky

Novorozeně ještě nespatřilo světlo světa a moderátorka se už celá třese na očkování proti koronaviru, ale jen proto, že si chce jet užívat na Bali nebo na Nový Zéland. Je prý zcela normální cestovat i s miminkem. Jenže náročná cesta na opačný konec světa a změna teplot jsou celkem riskantní záležitosti, pomineme-li fakt, že tím opět vyjádřila výlučně své touhy bez ohledu na potomka.

Zajímá se vůbec o sny Miloše? Nebo zavelí a on poslechne? Zřejmě platí druhá varianta, neboť exbiatlonistka se nechala slyšet, že jí partner podstrojuje a denně jí vyváří.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden