Moje šťastná hvězda

Proč Honza Musil loví ve stále stejných vodách?

Není to táta a syn, ale zamilovaná dvojice

Do stejné řeky znovu nevstoupíš, zní známé pořekadlo. Nic, ani tohle ale neplatí, když jde o lásku vztahy. Na ty má JAN MUSIL (48) smůlu jako málokdo. Důvodem je jeho slabost pro mladé muže, kterých jeho životem už prošlo několik a vždycky to skončilo smutně. Nepoučil se a do svého života pustil dalšího kolouška.

Že je gay, zjistil sám Musil kdysi na vojně, když byl už tři roky ženatý a s manželkou vychovával dceru.V kasárnách se zamiloval do jiného muže. Byl to pro něj šok, protože s původní rodinou byl do té doby šťastný.

„Pralo se to tehdy ve mně. Řešil jsem, jestli to není jen chvilkové kvůli tomu, že jsem dlouho mezi samými kluky,“ vzpomíná. „Nebo jestli od žen jen nepotřebuju nějakou pauzu.“ Nakonec se s realitou smířil a vše oznámil manželce.

„Pro nás oba to bylo těžké. Uvědomili jsme si, že náš starý život končí.“ Ještě si ale stihli udělat druhou dceru, teprve potom se rozvedli. Druhé Musilovo manželství už bylo registrované partnerství. O 17 let mladšímu JAKUBOVI ale k padesátce se blížící moderátor přestal stačit a z šestiletého vztahu zbyl jen dva roky táhnoucí se rozvod.

Odcházejí za mladšími Jedna věc je, že má na vztahy obrovskou smůlu, druhá věc je, že si za to z velké části může sám.Vybírá si výrazně mladší partnery, není proto divu, že mu vztahy dlouho nevydrží. Vždyť jeden z jeho milenců byl dokonce o 27 let mladší.

Po boku mladšího přítele omládl i Musil. Užívají si každou společnou chvíli.

Přesto na své krátké romance vzpomíná rád. „Jsem za těch několik krásných měsíců vděčný,“ okomentoval například rozchod právě s výrazně mladším PATRIKEM, se kterým se seznámil víceméně náhodně v klubu. Jakoby si moderátor záměrně udržoval naivitu.

Všichni jeho dosavadní partneři, včetně slovenského fotografa STEFANA ZACHARA, s nímž prožil dalších pár krásných a jistě nezapomenutelných měsíců vloni, mu utekli za mladšími. O to víc nerozumný se může jevit jeho nový vztah.

Nová láska, nová image Opět se zakoukal do výrazně mladšího, tentokrát blonďáka JAKUBA. Moderátor je z něj evidentně nadšený. Novým partnerem se všude chlubí, dokonce z ničeho nic změnil image. Shodil poměrně dlouho pěstovaný prošedivělý plnovous, a snad aby své nové lásce stačil i fyzicky, začal opět chodit do posilovny.

Čistě teoreticky by tento vztah mohl konečně vydržet. Jakub je totiž Musilův soused, tudíž nejde o žádnou náhodnou známost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden