Moje šťastná hvězda

Proč hrozí, že herečka zanedlouho bude úplně sama?

Moje šťastná hvězda

Ačkoli má kolem sebe své nejbližší, dobře tuší, že nic jistého nemá. S partnerem to nemusí vyjít a dcera stále mluví o stěhování do Itálie.

Vztah mezi JIŘINOU BOHDALOVOU (90) a její jedinou dcerou SIMONOU STAŠOVOU (66) byl vždycky ukázkový. Dokázala by ale Bohdalová své dceři odpustit, kdyby před ní dala přednost lásce?

Samota může být prospěšná, když ale trvá moc dlouho, člověku se začne zajídat. Není proto divu, že Simona Stašová (66), u níž se mělo dlouhá léta za to, že je bez partnera, přiznala, že má přece jen po svém boku nějakého muže. „Samozřejmě bez nich nemůžu být,“ usmála se a dodala, že vždycky je tu někdo, kdo tu její ruku s láskou drží.

Mužskou oporu vedle sebe tedy očividně má. O koho se ale jedná, odmítla prozradit. Mluvit  v jejím věku o pozdní lásce je prý směšné, a navíc má pocit, že to stejně nikoho nezajímá. To se ale plete! Je snad tím panem tajemným její

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden