Můj čas na kafíčko

Proč Hüttnerová zmizela ze Slunečné?

Žárlivost! Vrátila se do seriálu jenom proto, že ji měla nahradit „Bohdalka“?

Nezastupitelnou úlohu si coby bylinkářka Běta ve Slunečné vydobyla herečka, malířka a sběratelka Iva Hüttnerová (72), proto byli diváci nemile překvapeni, když najednou začala absentovat  nebylo to zkrátka bez ní ono. Dostala snad padáka?

Dokonce se objevila zpráva, že ji má nahradit, byť v jiné roli, legendární Jiřina Bohdalová (89), která se třese na každý vydělaný grošík. Teprve po dvou měsících přišla odpověď, když se Běta opět objevila na svém místě, byť poněkud „přešlá“.

S manželem Petrem Mändlem (66).

„Iva Hüttnerová je zpátky po nemoci,“ oznámil mluvčí seriálu. Jak posléze sama paní Iva uvedla, přes všechna opatření na ni „sedl“ koronavirus a rozhodně to nebyla procházka růžovým sadem, přes usilovnou péči manžela, galeristy Petra Mändla (66).

Herečka byla jen pár kroků od převozu do nemocnice, který si ovšem zásadně nepřála. „Měla jsem horší průběh a trvalo déle, než jsem se mohla vrátit před kameru,“ vysvětlila s tím, že se jí držela úporná únava. Nyní jí pomáhají se zotavením jarní práce na její milované zahradě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden