Moje šťastná hvězda

Proč Jaroslava Obermaierová zkouší, kolik vydrží?

Bojí se, co bude jednou s jejím synem!

Po rozvodu s taxikářem a otcem svého jediného syna JAROSLAVA (35) zůstala JAROSLAVA OBERMAIEROVÁ (70) bez stálého partnera. Donedávna měla ještě sil na rozdávání, nyní ji však trápí zdravotní problémy a začíná se bát, co bude jednou s jejím nemocným synem. Kvůli živobytí ale zdraví zanedbává!

Herečka to neměla v životě vůbec jednoduché a bohužel ani nyní, kdy by si měla užívat zaslou- ženého odpočinku, nemá klid. Její bývalý manžel RICHARD ČECH, který před časem zemřel, ji během jejich ročního vztahu stihl údajně nesčetněkrát podvést, vykořisťovat, bít a před rozvodem navíc ještě obrat o veškerý majetek. Obermaierová tak zůstala sama se synem Jaroslavem, který trpí maniodepresivními stavy. Musí se tak celý život pořádně otáčet, aby sebe i nemocného syna uživila. Z důchodu by prý oba nevyžili. Díky roli drbny Nyklové v seriálu Ulice se jí sice daří složenky poplatit, jenže kvůli tomu zanedbává své nalomené zdraví. Návštěvy lékařů údajně odkládá, co to jde. Nemůže se proto divit, když ji pak v obrovských bolestech musejí odvážet přímo z natáčení!

Odkládala operaci

Začátkem letošního března se objevila informace, že se Obermaierová po dlouhém váhání rozhodla přerušit natáčení seriálové Ulice. Musela totiž podstoupit už dlouho odkládanou operaci křečových žil. „Pan doktor mi to velmi naléhavě doporučil, nešlo než poslechnout,“ svěřila se tehdy herečka. Nijak se netajila ani tím, že ji natáčení velmi vyčerpává, a do nemocnice se těšila s tím, že si tam alespoň odpočine. „Točila jsem denně až dvanáct obrazů. Vstávala v pět ráno, jsem úplně vyflusaná,“ komentovala své vyčerpání. Není divu, že další zdravotní problémy na sebe nenechaly dlouho čekat. V červnu vyděsila herečka tvůrce Ulice znovu! Bylo jí totiž tak špatně, že ji museli přímo z placu odvézt. „Strašně mě bolel žaludek, poprvé za třicet let jsem nedotočila obraz,“ přiznala nerada své potíže. Lékaři jí nařídili na červenec přísnou dietu a odpočinek na chalupě.

Strach jí nedá spát

Jaroslava si uvědomuje, že by si měla užívat důchodu a ne se honit kvůli penězům. Na výběr ale podle svých slov příliš nemá. „Syn je hodně depresivní,“ svěřila se viditelně unavená herečka
s tím, že nemůže Jarka vyhodit.

Syn herečky trpí maniodepresivní psychózou!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden