Můj čas na kafíčko

Proč Jaškówovi kvůli Ordinaci lidi sprostě nadávají?

Od začátku své herecké kariéry hraje jen samé grázly, odstřelovače, mafiány a násilníky. Přesto je Robert Jašków (46), jak o sobě sám říká, mírumilovný člověk. Právě teď hraje v seriálu Ordinace drsného primáře Máru, který je závislý na drogách a ve své pracovně šňupe tajně kokain.

Právě proto ho lidé moc v lásce nemají a často mu za to i sprostě nadávají. Co se ale ve skutečnosti skrývá za jeho maskou drsného chlapíka?

Vyrovnal se už s krutou minulostí?

Ačkoliv je dnes Jašków starostlivý otec třech dětí, jako malý kluk vyrůstal bez táty. „Žil jsem bohužel sám jen s mámou. Otce jsem naposled viděl, když mi bylo sedm let. Ani v dospělosti jsme se už nikdy nesetkali a myslím, že se s tím, že se na mě vykašlal, nesrovnám do smrti,“ vzpomíná na svoji minulost herec. Otec rodinu opustil kvůli nové ženě, s kterou si pořídil další děti a o něho už nikdy neměl zájem. Své polské sourozence, dvě sestry a dva bratry, poznal až před pár lety, když na něho na jeho monitoru vyběhl mail: Jsme tvoje sestry Urszula a Božena a ty jsi náš bratr! Je právě tohle důvod, proč si dnes tak chrání svou početnou rodinu? Letos si s partnerkou Petrou (39) koupili zbrusu nový byt, ve kterém poprvé oslavili i vánoční svátky se svými dětmi Janem (8), Jakubem (7) a malou Marjánkou (5). Kde bere rodina na tenhle luxus peníze?

S manželkou Petrou

Z drsného policajta až k feťákovi!

Kromě dlouholetého působení ve Švandově divadle je možné Roberta Jaškówa potkávat stále častěji na televizní obrazovce! I když momentálně vsadil z drsných policejních kriminálek Expozitura či Policie Modrava spíš na nikdy nekončící televizní seriály, role mu dávají pořád stejné. Vedle pana P. ze seriálu Cesty domů a mafiána v Ulici teď hraje i fetujícího primáře v Ordinacil! Jak sám říká, s jeho obličejem a holou hlavou, romantika hrát nemůže. Že by právě z rolí vyhlášených záporáků a padouchů pro něj kpukala záruka stálé práce a přísunu peněz? Jedno je jisté. Jako prince ho asi jen tak neuvidíte!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden