Moje šťastná hvězda

Proč je pořád sama?

Moje šťastná hvězda

Své milence vždycky tají. Stydí se snad za ně? MARIKA PROCHÁZKOVÁ (45) by ráda oblékla bílé šaty a stala se matkou. To se jí ale nejspíš nesplní.

Jako herečka září, ale v soukromém životě strádá. Marika Procházková (45) prý vedle sebe stále nemá partnera, se kterým by mohla sdílet to krásné i to špatné.

Občas se s někým na veřejnosti objeví, ale většinou má jen tvrdit, že jde jen o známého nebo kamaráda. A když už na nějaké skutečné rande jde, raději se prý maskuje, aby ji nikdo nepoznal. Stydí se snad za své známosti?

Soukromí si raději střeží

Patří mezi herečky, o jejichž soukromí se toho příliš neví. A Marika navíc budí dojem, že nikdy s nikým žádný vážný vztah neměla. Sama o svém životě příliš nemluví, a když ano, tak spíš vtipkuje.

Působí jako veselá kopa, říká se ale, že umí být i pořádně přísná a nepříjemná. Srdce má však, co se týká jejích nejbližších, doslova na dlani. Ovšem mužům, kteří v ní najdou zalíbení, nejspíš vadí její impulzivní povaha a údajně i častá naladovost.

Ačkoli jí je přes čtyřicet, příliš milostných zkušeností

Zbývá vám 69% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden