Moje šťastná hvězda
Proč je stále bez chlapa
Rozpad manželství ji srazil na kolena. Dokáže se ještě vůbec někdy zamilovat?
Proč je stále bez chlapa

Před pár týdny oslavila oblíbená zpěvačka a herečka čtyřicáté narozeniny a jistě si neodpustila bilancování. Vždyť Lucie Vondráčková (40) toho stihla opravdu hodně.

Našla si muže svých snů, porodila mu dva krásné syny. Dokonce zvládala budovat i zářnou kariéru. Jednoho dne se jí ale všechno zbortilo jako domeček z karet.

Zradu manžela nečekala

Následovaly měsíce slovních přestřelek, kdy jeden druhému vyčítal snad všechny hrůzy světa. Jednou to byl Tomáš Plekanec (37), který měl rodinu rozbít kvůli milence, pak to zase byla Vondráčková, která měla mít údajně pletky s hercem Matějem Hádkem (44).

Na čí straně byla chyba, to už se asi nikdy nedozvíme. Jedno je ale jisté, zatímco Lucka se uzavřela do sebe, Tomáš si za ni ihned našel náhradu.

A od jejich rozchodu se stihl nejen zamilovat, ale pořídit si i další dítě. Jaké to musí být, když vidí svého bývalého, jak dokázal vzít nový život do svých rukou, zatímco ona se zasekla na místě?

Byli spolu přes 7 let.

Upnula se na syny

Největší radost jí tak dělají hlavně její malí synové. Kromě toho se zavalila prací. Po pracovní stránce se jí sice daří, po té milostné ale zřejmě moc ne. Byla spojována s několika muži, nakonec se ale ukázalo, že šlo o pouhé kamarády.

Teď ale nastává otázka, zda se Lucie dokáže ještě vůbec někdy zamilovat. Některým ženám trvá poněkud déle, než se ze všech okolností vzpamatují a na jdou v sobě zase odvahu připustit si muže k tělu.

Jsou ale bohužel i takové, které se přes zradu muže nedokážou nikdy přenést. V minulosti sice měla poměrně hodně vážných vztahů a po rozchodu si vždy dokázala najít další lásku. Teď je to ale jiné, a navíc v tom hrají velkou roli i děti.

Bojí se mužů?

Někteří odborníci totiž tvrdí, že rozvod je pro ženu jedním z největších traumat v životě, a tím pak dochází k jistému bloku.

Některé ženy si drží od mužů odstup naschvál, jiné se jich vyloženě začnou bát, nebo se začnou bát toho, že i když se jim podaří někoho najít, budou stále žít ve strachu, že se situace bude opakovat.

Tím si pak mohou vnutit, že jejich nový vztah stejně nemá smysl, a svým chováním zapříčiní, že tomu tak opravdu bude.

Vyhledá pomoc odborníka?

Je sice hezké, že je teď relativně šťastná se svými dvěma syny, ti jí ovšem partnera nevynahradí. Staršímu je osm a mladšímu čtyři roky, ale čas běží rychle a možná se ani nenaděje a chlapci si začnou budovat své vlastní životy a ona zůstane sama jako kůl v plotě.

Možná by Vondráčková mohla tuto situaci začít nějak řešit. Existuje spousta odborníků a rozhodně není ostuda je vyhledat. Byla by škoda, kdyby tak mladá žena zůstala po zbytek života bez lásky.

Možná nám ale Lucie brzy vytře zrak novým sexy úlovkem a všechny chmury budou pryč.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz