Moje šťastná hvězda

Proč je Simona Lewandowská stále bez chlapa?

Ačkoli Simona Lewandowská (23) momentálně září v seriálech Dobré ráno, Brno! a Zlatá labuť, zdá se, že v osobním životě se jí už tolik nedaří.


Sice se spekuluje o tom, že si blondýnka ráda užívá pozornosti kolegů, nicméně to vypadá, že žádného stálého partnera nemá. „Jsem vysoká blondýna, a tak se setkávám s předsudky,“ myslí si herečka a dodává, že ji dokonce někteří lidé odsoudí dřív, než vůbec promluví.


Je pořádná divoška


Podle svých slov bývá často obsazována do rolí různých „pipinek“, což může být jedním z hlavních důvodů, proč si ne a ne najít nějakého chlapa. Na druhou stranu Lewandowskou provází pověst pořádné divošky. V minulosti tvořila poměrně dlouho pár se Zdeňkem Piškulou (24).


Po rozchodu s ním se prý ale utrhla ze řetězu. Románek měla prožít například s Vojtěchem Vodochodským (29), a dokonce prý koketovala i se ženatým Patrikem Děrgelem (34), na kterého doma oddaně čeká manželka Markéta (35) a dva potomci.


Na nedávné společenské akci se zase až podezřele měla ke svému kolegovi z divadla Kristiánovi Kašparovi (23). Spíš jen, jestli netlačí až příliš na pilu. Nebudeme si nic nalhávat, ale právě to muže většinou odradí...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden