Moje sladké tajemství

Proč ještě nemá Burešová zásnubní prsten?

Je samá práce, tak proč by si ji bral?

Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (29) se v posledních týdnech pustila do práce s takovou vervou, že jejímu partnerovi Přemku Forejtovi (36) nezbývá nic jiného než zastat veškerou práci doma sám.

Nedávno si koupili vilku za Prahou, k tomu péče o syna Tristana Williama, kterému bude v srpnu rok, a také o staršího Nathaniela (5), kterého má herečka s hudebníkem Michaelem Krásným (39). Není toho málo! Starší kluk je sice dopoledne ve školce, odpoledne však přichází ten pravý kolotoč.

Burešová se přitom zastavit nehodlá, točí, teď jede své první koncertní turné, a ještě hraje v muzikálech. A to jí prý vadí, že se musí Forejt starat o svou olomouckou restauraci, a tráví část týdne na Moravě. Jenže začíná jezdit do Prahy už jen na pár dní, snad aby si chvíli odpočinul.

Při zápřahu Burešové je jasné, že se partneři moc nevidí a vztah rychle uvadá. S dětmi musí pomáhat i Burešové maminka. Možná známý kuchař čekal, že jeho milá po porodu trochu ubere a bude se chvíli věnovat jen rodině. „Neříkám, že jsem úžasná máma, ale snažím se,“ přiznává Burešová.

Jenže doma to prý růžové není. Forejt jí vyčítá, že neumí zpomalit, ona jemu zase, že ji ještě nepožádal o ruku. Je pochopitelné, že poté, co ji Krásný opustil chvíli po porodu, potřebuje jistotu. Právě tehdy se musela pustit naplno do práce a začala točit Slunečnou.

Krásný prchl do Ameriky, a ona zůstala na vše sama. Zatím to však vypadá, že ani Forejt se k ničemu nemá. Burešová je věřící a tradičně založená, prstýnek čekala už v těhotenství, pak po porodu… Na co Forejt čeká? Že by začal mít pochybnosti?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden