Můj kousek štěstí

Proč ještě stále nebyla svatba?

Když se jí loni mnozí ptali na svatbu, říkala, že nic nechce zakřiknout. To se možná nepodařilo...

Nad jejich vztahem se prý začínají stahovat mračna. Herečka ze seriálu ZOO si už loni malovala, že bude s partnerem Pavlem Töpferem (76) veselka, jenomže se stále nedočkala.

Na klidu Jitce Sedláčkové (62) asi nepřidává ani to, že se poslední dobou spekuluje, že má být její muž často v obležení mladších žen. Ty samozřejmě mohou mít zálusk na bývalého majitele několika restaurací, je to šarmantní a bohatý muž.

Vztah s Töpferem si už tři roky nemůže vynachválit.

Navíc on může se svatbou stále váhat, vždyť i Sedláčková se v minulosti nechala slyšet, že si ho vezme až ve chvíli, kdy na ni přepíše svůj milionový majetek. Asi to myslela pouze v žertu, mohla tím ale udělat neplechu minimálně v tom smyslu, že Töpfer třeba začal přemýšlet, zda je pro něj ta pravá.

Docela dobrý důvod, aby člověk odložil i plánovanou svatbu. Přitom to byl právě on, kdo jí ukázal, že se nemusí bát lásky, přestože se v minulosti hodně zklamala.

Jejich okolí i proto věří, že pokud jsou mezi nimi nějaké třenice, tak si je zvládnou vyřešit mezi sebou. Vždyť zásnuby už mají za sebou, ke svatbě tedy zbývá už jen krůček.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden