Moje šťastná hvězda

Proč jí dělá manžel dusno?

Jedním z důvodů jejího velkého návratu nebyly asi jen peníze, ale také stesk po natáčení.

Říká se, že měl Marice Šoposké (31) chybět hlavně kolega Štěpán Benoni (36). Předtím se dokonce spekulovalo nad tím, zda spolu něco nemají, vždy k sobě totiž měli mít až podezřele blízko.

,,Natáčí se mi s ním skvěle. Velkým plus je také fakt, že jsme velice dobří přátelé i mimo kamery,“ objasnila jejich skvělý vztah krásná brunetka s tím, že už ji to doma stejně nebavilo.

Odchod na mateřskou byl těžký

Odchod Mariky z oblíbené Ordinace televizní diváci málem oplakali a ona také. Před jejím druhým porodem museli scenáristé hodně čarovat, nechtěli narušit chod celého seriálu.

Jeden čas se na mateřskou dovolenou těšila, potom se jí ale mělo hodně zastesknout. Když porodila, tak byla rozhodnutá, že se do nováckého projektu už asi jen tak nevrátí.

Jenže vše dopadlo úplně jinak. Doma už se to podle všeho nedalo vydržet, a tak kontaktovala tvůrce s tím, že by se chtěla vrátit. A protože se dřív jednalo o jednu z nejoblíbenějších postav, rádi jí vyhověli.

S tím má ale mít od začátku problém její manžel Petr Čechák (43). Šoposká říká, že musela do seriálu naskočit také i z jistých finančních důvodů, ovšem i to se ho mělo dost dotknout.

Pořád žárlí?

Petr má navíc zastávat názor, že by měla zůstat ještě doma a starat se o jejich dva syny. Opravdu mu ale záleží jen na tom, aby nemusel dělat doma všechno sám?

Proslýchá se, že dalším důvodem má být opět žárlivost. Už v minulosti na svou milou údajně žárlil. A nyní to nemá být o nic lepší, kolem Mariky se totiž až moc motá i Patrik Děrgel (32). Kvůli tomu mají mít doma dusno a hádky jsou prý na denním pořádku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden