Moje šťastná hvězda

Proč jí doma chybí chlap?

Herečka musí zvládnout i roli ochránce, která běžně připadá v rodině otci. Jak to sama zvládá?

Před nějakým časem se SABINA LAURINOVÁ (50) svěřila, že má strach o své dcery VALENTÝNU (20) a MAJU (13). Co hvězdu seriálu ZOO trápí ze všeho nejvíc?


Milostný život Sabiny Laurinové (50) je obestřen tajemstvím. Od jisté doby totiž herečka o svých partnerech nemluví. Bez muže ale podle všeho není. Na co ale sama zůstala, je výchova jejích dcer Valentýny (20)Maji (13).


S jejich otci, rockerem Pepou Vojtkem (56) a Karlem Kameníkem (65), se jí vztahy rozpadly, tudíž musela herečka zvládnout nejen roli mámy, ale také táty. Čím jsou její dcery starší, tím víc se prý projevuje, jak moc jim doma chlap schází. Z čeho má Laurinová největší obavy? A čí slova pochopila až po letech, kdy její dcery odrostly? 


S Karlem Kameníkem.

Nemůže se zbavit strachu

Pro Laurinovou je a byla rodina vždycky na prvním místě, a to navzdory tomu, že ve vztazích příliš štěstí neměla. Pokaždé se snažila, aby se rozchody jejích dcer dotýkaly co možná nejméně. Asi jako každá správná máma se i Laurinová o své děti bojí, moc dobře si totiž uvědomuje nástrahy, které na ně v dnešní době číhají.

Oproti jiným má situaci ztíženou v tom, že roli ochránce, kterou běžně v rodinách zajišťuje otec, musí zvládnout sama. Laurinová se nijak netají tím, že je to úděl poměrně těžký a často vzpomíná na to, jak coby náctiletá dívka zlehčovala maminčiny obavy.

„Je to trauma a konečně jsem pochopila svoji maminku. Když mi bylo totiž asi sedmnáct, vždycky na mě čekala v noci ve dveřích v noční košili, když jsem se vracela domů,“ vzpomínala herečka s tím, že jí maminka říkala, že jí strach nedovoluje usnout, dokud není doma.

Laurinová to tehdy vůbec nechápala, maminka jí ale říkala, že jednou přijde doba, kdy ten strach na vlastní kůži okusí. A stalo se.

Až nyní pochopila slova své maminky.

Nestojí o její neustálý dohled

Zatímco dnes mají děti mobilní telefony, které rodičům usnadňují dohled na nimi, v minulosti tomu tak nebylo. Laurinová ani tak ale v klidu není. „Nejhorší je, když se dítěti nemůžete dovolat na mobil, protože to nebere,“ uvedla a dodala, že je pak v ještě větším stresu. Nic s tím ale nezmůže, podobnými starostmi si prochází každý rodič.

Valentýna ani Maja si pochopitelně ještě plně neuvědomují, co jim všechno hrozí, a k maminčině výchově mají připomínky. Starší z dcer slavné mámě prý často říká, že ji nemá vychovávat, protože už jí je přece dvacet.

Mladší Maja  zase říká: „Mami, prosím tě, nech mě, vždyť vím, co mám dělat.“ Pevná mužská ruka by nepochybně herečce přišla v domě plném žen vhod. Otázka je, zda by po tom všem zklamání ještě snesla sdílet s partnerem jednu domácnost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden