Moje šťastná hvězda
Proč jí milostné vztahy nevycházejí?
Proč jí milostné vztahy nevycházejí?

Herečka si během svého života prošla mnoha vztahy, ale bohužel jí žádný nevydržel až do současnosti. Sabina Laurinová (48) rozhodně patří mezi naše nejatraktivnější herečky, nicméně v milostném životě jí to štěstí nepřineslo.

Její nejznámější vztah je bezpochyby ten s rockerem Pepou Vojtkem (54), se kterým má dceru Valentýnu (17). Před lety jí ale dal snad tu nejtvrdší lekci, jakou doposud herečka zažila.

Sabina tehdy doufala ve svatbu, místo ní se ale dočkala nevěry a následně rozchodu. Pepa měl křehkou blondýnku podvádět s bývalou manželkou Daniela Hůlky (51), s tanečnicí Libuškou Rohlíčkovou (39), kterou si později odvedl před oltář.

A od té doby se Sabině v lásce lepí smůla na paty. Pak sice porodila zubaři Karlu Kameníkovi (53) dceru Maju (11), ovšem i tento vztah skončil rozchodem.

Historie se opakovala?

Poslední vážný vztah měla před pár lety. S přítelem Petrem byla téměř rok, ale potom se stalo něco, co trochu zavánělo nostalgií. Laurinová byla znovu podvedená. A nejen to. Petr si totiž udělal dítě se svojí bývalou partnerkou.

Hned jak se to Laurinová dozvěděla, rozešla se s ním. Nechtěla totiž, aby slečna vychovávala dítě bez partnera, sama si tím prošla, když ji s dcerou opustil Vojtek, a věděla, jak moc by to bylo těžké.

Petr se tedy vrátil ke své bývalé přítelkyni a Laurinová zůstala znovu na ocet. Od té doby už vážnější vztah nepřiznala. Že by měla strach z dalšího podvodu?

S muži to ale na druhou stranu vždy uměla, což potvrdili i někteří její známí. Něco se na ní ale přece jen změnilo.

Muže si vždy uměla získat

V posledních týdnech nemá Sabina na muže příliš pomyšlení. Někteří totiž na Laurinovou prozradili, že se v posledních měsících pořádně změnila.

Vždy to byla právě ona, která měla ty nejatraktivnější muže, a vždy dokázala sbalit toho, který se jí nejvíc líbil. Nikdy jí nedělalo problém vzít si to, co chtěla.

Flirtovat zkrátka umí, o tom není pochyb a důkazem mohou být i některé její románky. Před časem dokonce měla svádět svého tehdejšího fitness trenéra, který byl o poznání mladší než ona.

Svým sebevědomím si ho ale dokázala omotat kolem prstu, a i když jim vztah nevydržel, alespoň si podle všeho užili chvilky romantiky.

Podobně na tom byl i vztah s Markem Ztraceným (35), se kterým Sabina chvíli chodila. Proč se tedy najednou z Laurinové stala žena, které flirtování nic neříká?

Zaměřila se na život své dcery

Z rozhovorů vyplynulo, že se teď herečka vměšuje do života své dceři Valentýně. Sabina se má dcery neustále ptát na to, jak to má s chlapci, jestli někoho má, nebo jestli se náhodou nezamilovala do nějakého ze svých kamarádů.

Valentýna je však ve věku, kdy takové věci raději konzultuje s kamarádkami než s maminkou, což je celkem běžné. Laurinová má asi strach, aby její dcera neudělala nějakou zbytečnou chybu, proto se snaží s ní o tomto tématu čím dál tím víc bavit.

Mohla by jí předat cenné zkušenosti. To ale oběma očividně škodí. Ve Valentýně se asi Sabina tak trochu vidí. Možná tak moc, že zapomněla žít svůj vlastní život.

Je lepší milenka než partnerka?

Laurinová se údajně na flirtování necítí a není jí to příjemné. Vymlouvat se má také na práci, což ale jejím kamarádům přijde směšné, protože tu měla přece vždy.

Vypadá to, jako kdyby se snažila napravit si reputaci. Možná na lásku nezanevřela, jen chce zkusit novou taktiku. Na svou krásu a sex appeal, ale nikdy to nevydrželo příliš dlouho.

Asi měla pocit, že ji muži berou spíš jako milenku než jako plnohodnotnou partnerku. Po všech těch neúspěšných vztazích chce být určitě přece jen i ona dobývaná mužem.

A není se čemu divit. Která žena by po tom netoužila? Teď je jen otázka, zda s takovou dokáže pochodit. Vy padá to totiž, že raději tráví čas s mužskými přáteli, než hledáním partnera.

Bude čekat, až se někdo ozve sám?

I když se teď Sabina očividně snaží přeměnit na nevinnou ženu, která touží jen po upřímné lásce, o její. Vždy byla plná elánu a s muži si užívala ráda.

Vždy docílila toho, čeho chtěla, i když to pro ni téměř vždy mělo smutný konec. Jak to teď s jejím milostným životem bude vypadat? Bude snad čekat na to, až ji její princ na bílém koni osloví? To by se ale také mohla načekat dlouho.

Související články
Došla Felixovi trpělivost a chce Patrasovou zavřít do léčebny?
premium
S někdejší hvězdou dětských srdcí je to podle všeho špatné. Nechce se prý léčit a potíže s alkoholem se u Dády Patrasové (68) stupňují. Myslí Felix Slováček (81) na krajní řešení? Nejspíš došlo na to, čeho se mnozí nejvíc obávali. Když už se zdálo, že Dáda Patrasová (68) kvůli nemocné dceři dokáže omezit pití, přišlo […]
Má doma prvňačku, do školy ji ale Kristýna Leichtová (39) neposlala. Rozhodla se, že bude Dorotku (6) učit sama. Herečka ze seriálu Zalez do spacáku prohlašuje, že se jí nelíbí současný školní systém. I bez odborného vzdělání si tak troufne učitele nahradit. Jen aby to nedopadlo jako s jejím nevalným podnikáním… Režíruje i režiséra? Navíc se […]
reklama
Můj čas na kafíčko / 17.10.2024
Zvláštní informace kolují českým showbyznysem s ohledem na konec Pavly Tomicové (62) v seriálu ZOO. Oblíbená herečka a její postava Anežky Krásné se do samotného finále projektu nedostala. Prima s ní ale měla počítat do dalšího seriálu, který měl volně navazovat na divácky úspěšnou ZOO. Jenže Tomicová odmítla. „Její okolí jí to v podstatě nedovolilo. Mají v živé […]
Moje šťastná hvězda / 17.10.2024
Moderování Snídaně s Novou herečku Danu Morávkovou (53) po boku Jana Čenského (63) baví, ale zdá se, že jde na dno svých sil. Jak jinak si vysvětlit, že spí hodinu denně a dře do posledního dechu?  Je to teď na ní? „Mně se stane, že přijedu ve dvě ráno z divadelního zájezdu a za hodinu a půl už musím vstávat,“ […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz