Moje šťastná hvězda

Proč jí muž utekl za mladší milenkou?

Moje šťastná hvězda

Manželé se sice ve společnosti dlouho neukázali, nikoho by ale ani v nejmenším nenapadlo, že se jejich cesty definitivně rozešly.

Manželé ONDŘEJ (38) a TAŤÁNA (34) BRZOBOHATÍ byli dlouho považování za dokonalý pár. Jak se ale ukázalo, nic netrvá věčně. Jejich cesty se rozešly a zdá, že v tom byl někdo třetí.

Fanoušci měli za to, že poslední, co Ondřeji Brzobohatému (38) a jeho ženě Taťáně (34) chybí ke štěstí, je dítě. Neskrývali proto své nadšení, když první česká Miss World oznámila, že je konečně připravená na to, stát se maminkou. Místo radostné noviny ale přišla doslova ledová sprcha – manželství modelky a muzikanta se rozpadlo.

V šoku však nebyli jen příznivci slavného páru, ale patrně i samotná Taťána. Jak se totiž zdá, nebyla to ona, kdo jejich osmiletý vztah, který jim leckdo záviděl, ukončil. Jejich vztah připomínal do jisté míry příběh vystřižený z Hollywoodu, jen ten

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden