Můj kousek štěstí

Proč ji nechtějí do Sestřiček?

Tak už došlo i na nekorunovanou královnu krásy českých hereček. Kateřina je smutná a bez práce. Najednou jí chybějí herecké příležitosti. Jak je to možné?

Pravdou je, že když Kateřina chodila s mediálním magnátem, bylo to s pracovními příležitostmi o dost lepší. Na druhou stranu, tahle žena je dost talentovaná a energická na to, aby si poradila i bez magnátů. Vždyť zářila na prknech Divadla na Vinohradech i Hudebního divadla v Karlíně.

Jenomže přišla pandemie, a ta krásku o možnost hrát v divadlech připravila. „Šťastní jsou ovšem moji psi,“ snaží se Kateřina hledat na skličující situaci něco pozitivního. „Protože jsem hodně doma, věnuji se i koním. Dcera skáče parcours a kolem stáje je pořád co dělat.“

V Modrém kódu si zahrála starostku.

Na dlažbě

Co dělat má Kateřina Brožová každý den, stará se o celý velký dům. „Jenom mi schází práce,“ posteskla si. Problém je především v tom, že v televizní práci na seriálu Sestřičky by teoreticky mohla normálně pokračovat, neboť toto natáčení koronavirus zatím nezhatil.

Jenže v Sestřičkách už atraktivní blondýnku vídat nebudeme. V Modrém kódu, na nějž Sestřičky volně navazují, představovala ambiciózní starostku. Ale proč ji nemůže hrát i nadále?

Hledá rovnováhu

„Ona vždycky přišla a udělala tam nějaký hrozný binec a zase zmizela. Ale mám pocit, že už asi autoři neměli inspiraci, co s mojí postavou dělat dál,“ posteskla si Kateřina. Nedávno jí zemřela maminka, herečka se z toho stále nevzpamatovala.

Po osamělých Vánocích, které strávila jen s dcerou Kačenkou (19), se snaží znovu získat ztracenou rovnováhu. „Tak nějak pomalu se probírám k životu,“ míní s hlubokým povzdechem. Ač ji označují za zlatokopku, tvrdí, že není nijak náročná. Jak dlouho?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden