Moje šťastná hvězda

Proč jí nevyšel další vztah?

Už to vypadalo, že s pohledným lékařem Andrejem Nikovem (38) našla Agáta Hanychová (37) konečně toho pravého a její střídání partnerů je nadobro minulostí.


Nyní ovšem vykřičela do světa, že s jejich láskou je po osmi měsících definitivní konec. Co se stalo?


Neklapalo jim to tak, jak si představovala


„Mrzí mě, že to nevyšlo,“ svěřila bývalá modelka s tím, že zkrátka není ani trochu stavěná na to, aby mohla žít v nefungujícím vztahu. Přitom to vypadalo tak slibně, dokonce i její kamarádky a kolegyně jí radily, aby to tentokrát už nepokazila.


S láskou je po osmi měsících definitivní konec.

Sama se dmula pýchou, že má konečně po svém boku někoho, kdo skutečně něco dokázal a s kým si po dlouhých letech náramně rozumí. Co přesně se ale mezi nimi stalo, specifikovat nechtěla. Jedno je ale jasné, od roku 2019 údajně vystřídala celkem devět partnerů a jejich počet se bude očividně jen dále navyšovat!

Chce se věnovat dětem a mámě

Sama ale říká, že momentálně se na nějaký nový lov necítí. Veškerý svůj čas, a že ho nyní bude mít, chce věnovat hlavně své dceři Mie (4), synovi Kryšpínovi (10) a také mamince Veronice Žilkové (60), se kterou toho mají nyní hodně společného. Kdoví, jak dlouho jí to ale vydrží. Všichni jen napjatě očekávají, kdo se stane její „obětí“ příště.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden