Můj kousek štěstí

Proč jí rodiče tak ubližují?

Rozumný nápadník Anny se zamyslí: „Takovouhle tchyni? To asi nedám...

Anička Slováčková (26) se zhroutila z matčina chování. Proč jí rodiče tak ubližují? Nebylo toho už dost?!

Anička Slováčková (26) se už asi posté trápí skandálem, který způsobila její slavná matka, Dagmar Patrasová (66). Ta totiž, jak již vešlo ve známost, znovu bourala poblíž rodinné vily ve Vršovicích.

Napálila to, shodou okolností v den manželových narozenin, luxusním vozem do betonové zábrany. Stalo se to před třetí hodinou odpolední, Dagmar se odmítla podrobit dechové zkoušce. Zas už o tom hovoří celý národ.

Nejvíc ovšem takzvaná královna dětských srdcí ublížila Aničce, kterou aféry populárních rodičů, to znamená matčiny problémy s alkoholem a otcův obdiv ke krásným ženám, silně vyčerpávají.

Však také nahrála na sociální síť tajemný vzkaz, a to svou píseň Zrcadla, v níž zpívá: „Mám toho dost, proč dál mě trestáš?“ V písničce nechybí ani věta: „Závislosti neporazím.“

Paradoxní je, že Anička je spořádaná mladá žena, které komplikují život vlastní rodiče, místo aby jí ho ulehčovali. Zasloužila by si ohledy přinejmenším proto, že se donedávna prala s rakovinou.

Přitom to už vypadalo, že rodiče dostali rozum, Felix Slováček (79) se po letech vrátil od milenky domů, zdálo se, že se blýská na lepší časy – a neblýská.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden