Můj čas na kafíčko

Proč ji stále tanečník ve všem jen odmítá?

Už dlouhé roky si je vztahem s tanečníkem Václavem Kunešem (47) nejistá. I proto se šušká, že by si ho ráda televizní moderátorka Kristina Kloubková (45) vzala za manžela, či ještě v lepším případě s ním založila společnou rodinu.

Svatba, zdá se, stále v nedohlednu

Oba už sice mají děti z předchozích vztahů, ale Kloubková se zpočátku netajila přáním mít další s Kunešem. Veřejně toužila i po svatbě. Každá žena je ostatně ráda, když má ve vztahu nějaké jistoty. Ty ovšem Kloubkové Kuneš neposkytl.

 Opravdu ji Václav Kuneš (47) miluje, nebo si s ní jen hraje?

Není žádným tajemstvím, že se dokonce i jednou rozešli a vypadalo to, že si každý půjde po jiné životní cestě. Nakonec se sice rozhodli, že si dají ještě jednu šanci, ovšem i teď se zdá, že jejich vztah uvízl na mrtvém bodě.

Ještě neviděla jeho dceru

Nehledě na to, že Kuneš ani po letech vztahu moderátorku ještě neseznámil ani se svou dcerou Aine (13), jež žije s maminkou, japonskou tanečnicí, právě v této zemi. To Kloubková pochopitelně svou dceru Jasmínku (9) už tanečníkovi dávno představila a ta je z něj nadšená.

Dočká se někdy svatby s Kunešem?

„Jasmínka Vaškovi k narozeninám napsala, že ho má ráda, že by si přála, abychom se nikdy nerozešli. Myslím, že to mluví za vše,“ prozradila moderátorka, která od začátku bere vztah jakoby vážněji a také emotivněji. Zajímavá je i otázka svatby.

Raději jen mlčí a drží krok?

Byly doby, kdy o svatbě Kloubková mluvila, kudy chodila, ovšem poslední dobou to ustalo a spíš si dává hodně pozor, co v médiích řekne. Zřejmě pochopila, že čím víc si bude svůj velký den přát, tím méně je pravděpodobné, že k němu nakonec dojde.

A tak asi potají doufá, že to brzy Kunešovi dojde samotnému, protože si uvědomí, že by také mohl o svou sympatickou partnerku jednoho krásného dne přijít.

A ačkoli si to možná teď vnitřně nepřipouští, tak pokud by se na obzoru zjevil konkurent a onen rival by hezké zprávařce nabídl to, co on ne, mohl by zůstat na ocet Kuneš. Pak ale může být až příliš pozdě na to, aby šlo škodu ještě napravit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden