Moje sladké tajemství

Vystavuje manželství riziku. Proč ji tak ponižuje?

Moje sladké tajemství

Umí Adéla Jiřímu říct, že takhle se k ní chovat nemůže?

Hereckou manželskou dvojici Adélu Gondíkovou (47) a Jiřího Langmajera (54) prý spojuje stejný smysl pro humor. Podle jejich okolí ale vtípky často maskují velmi drsnou realitu.

Herec Jiří Langmajer (54), který se do srdcí diváků vryl například komedií Copak je to za vojáka..., v poslední době nejspíš prochází krizí spojenou s věkem.

Aspoň tomu nasvědčuje to, jak často si na přibývající roky stěžuje svým fanouškům na sociálních sítích. Jenže i tam je znát, že už přece jen není nejmladší a spousta věcí ohledně fungování v online světě mu zřejmě nedochází.

Na něco už zřejmě prostě nestačí

Hned v začátcích svého působení na internetu se proslavil videem, na kterém byl vidět tak, jak ho pánbůh stvořil, v domnění, že si toho nikdo nevšimne. A nedávno například zveřejnil svoje citlivé osobní údaje. Chtěl se totiž pochlubit negativním testem na koronavirus a rozhodl se sdílet potvrzení o něm.

„Dal tam ale celé potvrzení, kde bylo rodné číslo, adresa, telefon. Úplně všechno. Tak mi zase lidé volali a psali, ať mu řeknu, aby to dal pryč,“ rozpovídala se Gondíková o tom, jaké starosti s

Zbývá vám 57% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden