Můj čas na kafíčko

Proč ji tak trápí vlastní rodina

Můj čas na kafíčko

Plánů by bylo i po devadesátce mnoho, nabídky má stále, ale sil a zdraví už se jedné z našich nejslavnějších hereček přece jen nedostává.

Na začátku května plánovala Jiřina Bohdalová (90) velikou oslavu devadesátin, tu jí ale zhatila epidemická situace. Snažila se vynahradit si to účastí na dalších společenských akcích, ale na konci léta jako by jí začaly ubývat síly. Začíná se snad stahovat z veřejného života?

Mezi veřejně známými úspěšnými umělkyněmi je to skoro podmíněný reflex: producírováním před veřejností přímo žijí, a jak se uzavřou mezi čtyři stěny, působí to jako znamení, že jde „do tuhého“. Jiřina Bohdalová (90) v tom není jediná, v půlce září vymetla se svým vnukem Markem Ciccottim (35) i narozeniny producenta Františka Janečka (77).

A když se nedávno omluvila z jednoho přenosu StarDance (jako host, ne že by tam chtěla tančit) a následně z divadelní benefice scény Na Jezerce, vzbudilo to dost pozornosti – víc, než když se ze „svého“ dílu StarDance omluvil klempírující Jiří Suchý (90), který se nakonec ale ukázal na

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden