Moje sladké tajemství

Proč jim to moc neklape?

O svatebních plánech mlčí, má k tomu důvod?

Oba jsou výbušné povahy, tím se Eva Perkausová (27) vůbec netají. Partner Ivan (38) pochází z Ukrajiny a svůj temperament umí dát najevo.

Při jednom záchvatu ho Eva natočila na mobil. Eva se ráda chlubí, jak spolu s partnerem rádi tráví čas hraním her. Hecko nerad prohrává a svůj vztek si vybíjí tak, že rozbíjí věci, a je mu jedno, jestli mu přijde pod ruku nábytek, nebo telefon.

Perkausová se jeho výbuchům obvykle směje. Ona totiž také neumí hádky řešit v klidu, a tak to u nich často vypadá jako v pověstné italské domácnosti.

Styděla se za něj?

Moderátorka svého partnera dnes vychvaluje do nebes, v minulosti se však rozmýšlela, jestli si s ním vůbec něco začne. Drsňák, navíc v té době ženatý, se jí nejevil jako vhodná volba.

Jako moderátorka zpravodajství nesmí Eva působit kontroverzně, má zákaz změnit i účes a pomalu každou fotku, kterou zveřejní na sociální síti, konzultuje s nadřízenými. Proto vztah s Ivanem roky tajila, nechtěla se nikomu zpovídat.

Tři roky a dost?

Nyní se vše tváří tak, že je to mezi Evou a Ivanem vážné. Podnikatel si svou krásnou partnerku pojistil zásnubním prstenem a údajně se k ní chová čím dál víc majetnicky. Je mu jasné, že je Eva snem mnoha mužů, kteří nedají pokoj s pozváním na rande.

Co kdyby na nějakou nabídku kývla? V minulosti byla Perkausová dost přelétavá a má slabost pro movité muže. Mezi bývalé partnery se řadí například Antonín Charouz (67), který jí prý pomohl v kariéře a tři roky zahrnoval krásku luxusem podobně jako Hecko.

Po třech letech vztah ukončila její nevěra. Není divu, že je Ivan jako na trní a půvabnou Evu hlídá na každém kroku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden