Můj čas na kafíčko

Proč Kohoutová tančí na večírcích ráda opilá a na stole?

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (26) je opravdová rebelka tělem i duší! Hodně toho předvedla už v populární show Tvoje tvář, kde se jí už dokonce povedlo v jednom kole zvítězit jako Jennifer Hudson (36).

Kromě vystoupení třeba jako živelná Fergie (42) a divoká Katy Perry (32) s živým hadem kolem krku  to umí rozjet i v reálu někde večer na skleničce. „Když jsem v baru a pije se, tak musím dávat pozor především sama na sebe, protože já pak nemám fakt žádné zábrany. Vůbec se nehlídám a začnu třeba tancovat na stole,“ práskla na sebe. Jak pak má ale jít příkladem třeba svým dvěma nevlastním synům, které vyvdala z prvního manželství svého muže Pavla Čecháka (42) s herečkou Táňou Vilhelmovou (39)? Ta asi taky nebude zrovna jásat nad takovou divokou macechou...

Hazarduje se svým zdravím

Kdyby zůstalo sem tam jenom u nevinného poskakování na stolech, ale všechno to popíjení startující hvězdičky začíná nabírat na pěkně nebezpečných obrátkách. „Docela s oblibou piju i na antibiotika. Když je beru třeba deset dní, tak nevydržím, abych se nenapila vína,“ rozmluvila se mladá herečka o své největší neřesti. Večírky jsou její velkou vášní a bez sklenky dobrého vínka v ruce ji skoro ani není možné na párty vidět. Občas dokonce sáhne po něčem tvrdším, jako je vodka. A to v kombinaci s léky není žádná legrace. Uvědomí si včas všechny rizika, nebo spadne na úplné dno, jak se to už stalo v českém showbyznysu nejedné celebritě?

Nechá se ulovit jedním z nestydatých ctitelů?

Na domov a na rodinu nemá čas

Ještě, že je alespoň pořád v jednom kole. Kromě náročné soutěže Tvoje tvář ji totiž můžete pravidelně vídat v seriálu z nemocničního prostředí Modrý kód. A navíc píše blog s kolegyní a kamarádkou herečkou Marikou Šoposkou (27). Jenomže kvůli tomu zase poměrně dost zanedbává nejen manžela, ale odsunula na vedlejší kolej i plánování vlastní rodiny a dětí. „Je fakt, že jsem si představovala, že budu mladá maminka, ale to už jsem prošvihla. Teď na nějaké dítě nemám pomyšlení,“ přiznala dcera slavné spisovatelky Ireny Obermannové (55). Dá sbohem rodinnému životu a nechá se ulovit jiným?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden