Můj čas na kafíčko

Proč lžeme o počtu milenců?

Lidé mají jasno, jaký počet milostných známostí je optimální. Málo, hodně, nebo snad tak akorát? Kolik milenců prošlo vaší postelí?

Sex světu vládne a kromě tělesného potěšení má i další příjemné účinky. Upevňuje vztah, zmírňuje stres, zlepšuje emocionální pohodu, zastupuje analgetika, takže krotí bolest (zejména tu menstruační), a za jistých podmínek posiluje imunitu a rozjasňuje pokožku.

Během pohlavního styku se totiž zvyšuje cirkulace krve. Pleť se prokrvuje, okysličuje a působí mnohem zdravěji. Proč se mu tedy neoddávat s nespoutaným potěšením?

Muži se chlubí, ženy stydí

Spočítáte své milence na prstech obou rukou? To totiž nemůže říct každý! Nedávná psychologická studie odhalila, jak se muži přeceňují a ženy podceňují. Výzkumní pracovníci ve Skotsku se ptali více než 15 000 mužů a žen na počet sexuálních partnerů.

Pánové průměrně udávali, že jejich postelí prošlo 14 žen, zatímco dámy přiznaly jen 7 milenců. České statistiky uvádějí, že pánové průměrně vystřídají deset partnerek a ženy jen pět. Je to pravda?

Lže úplně každý

Muži mají tendenci míru svých intimních známostí a zážitků nadhodnocovat, neboť plní roli silných a aktivních samců. Kdežto ženy, aby v očích společnosti nepůsobily, že mají uvolněné mravy, uvádí nižší čísla.

Ať už je pravda jakákoli, když nedávno jedna známá internetová seznamka uspořádala anketu na téma „Jaký počet milenců je ideální“, ukázala se vzácná shoda. Obě pohlaví považují za ideální počet do deseti osob. Je to i pro vás tak akorát?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden