Můj čas na kafíčko

Proč má Gondíková takové komplexy? Odvrácená strana slávy!

Do usměvavé Adély by nikdo neřekl, že je tak stydlivá! Kvůli čemu se v mžiku promění ve velkou hysterku?

Stále usměvavá herečka, moderátorka, a teď i zpěvačka Adéla Gondíková (43) má stále častěji vrásky na čele! Její milostný život s hercem Jiřím Langmajerem (50) sice vypadá idylicky, ale Adéla dobře ví, že slavný nadsamec může kdykoliv zase probudit své pověstné sklony k nevěře!

Konečně se dočkala toho, po čem celý život toužila! Herečka Adéla Gondíková (43) je letošní rok na roztrhání. Kromě účinkování v muzikálech je jednou z hlavních hvězd Tváře, kde baví diváky u televizních obrazovek každou neděli večer. Co si ale možná známá moderátorka neuvědomila, je, že na úkor slávy už nemůže trávit tolik času se svými nejbližšími. A to především se svou jedinou dcerou Nellinkou (12), která je právě teď v citlivém věku pubertální slečny. Jak to Adéla snáší? Před náročností tréninků v soutěži Tvoje tvář ji varovala už její kamarádka, zpěvačka Marta Jandová (42), která si celou eskapádou prošla během minulé soutěžní řady. „Přiznám se, že nikdy v životě jsem neměla tak náročnou práci, která by tak šíleně zasahovala do mého soukromí,“ vzpomíná na svou účast v soutěži Marta. Přesto, že tedy věděla, do čeho jde, rozhodla se Adéla riskovat vše, co má a odložila svůj spokojený život na neurčito. Dokáže skloubit kariéru se soukromím, nebo se bude muset co nevidět radikálně rozhodnout? Počítala okatá herečka s nekonečným maratonem, když se do náročného kolotoče vrhla po hlavě? Už dříve jí s hlídáním dcery pomáhali její rodiče nebo bratr, známý moderátor a herec Dalibor Gondík (47). Teď si už ze svých rodičů musela udělat chůvy na plný úvazek. „Je hodně pracovně zaneprázdněná, proto mám Nellinku v podstatě pořád na starost,“ omlouvá svou dceru tatínek Bohumil (73), pro kterého je tak malá slečna spíš další dcerou než vnučkou, protože už u nich v podstatě přebývá neustále.

Bude muset zatnout zuby, aby si svou lásku zvládla udržet!

Zanedbává svou jedinou dceru?

Co asi na tuhle výchovu říká táta Nelly a bývalý Adélin manžel, muzikant a herec Ondřej Brousek (36)? Ten se do péče sice také občas zapojí, ale jeho rodiče se rozhodně tolik v trávení společného času s vnučkou neangažují. Adéla dceru nevzala ani na nedávnou plánovanou dovolenou do Thajska. Tam odcestovala jen s přítelem hercem Jiřím Langmajerem (50), aby si užili romantiky v exotickém ráji během jediných volných čtrnáct dní v roce. Nepromarňuje tak Adéla jednu z posledních šancí, jak se s dospívající dcerou více sblížit? Jako by nestačilo, že je v jednom kole herec Jiří Langmajer, teď je náhle mnohem víc na roztrhání Adéla. Jak se tedy můžou oba dva časově sejít a udržovat svůj vztah funkční?

Svou dospívající dcerku Nelly vidí kolikrát jen půl hodiny denně.

Udrží si Adéla známého záletníka?

Situaci komplikuje i to, že by měl rád „Langoš“ svou lásku stále po boku. „Já se bez Adélky cítím takový ztracený. Jsem vždycky klidnější, když je mi nablízku,“ přiznal dřívější proutník. V muzikálech, jako byl úspěšný Mamma Mia!, kde oba společně hráli hlavní role, to ještě šlo. Ale v soutěži Tvoje tvář už jí po boku být prostě nemůže. Jirka ji zatím v kariéře podporuje, ale otázkou zůstává, jak dlouho to vydrží. Přišla tak doba, kdy je na řadě on s přizpůsobením se své partnerce. Ustojí takovou pozici? A byla by Adéla ochotná omezit svou kariéru jen kvůli lásce? O peníze jí prý vůbec nejde. Údajně to dělá jen proto, že jí to prostě neskutečně baví. Je to pro ni ale důležitější než osobní život? Nebojí se, že Jirka odejde za jinou ženou a rodinným zázemím, které mu, když Adéla věčně není doma, už nemůže poskytovat? Jeho divoká milostná minulost by tomu jenom napovídala.

Tureckým zpěvákem to začalo.

Bude svatba, nebo další dítě?

Pokud jejich vztah tuhle složitou zkoušku zvládne, možná by oba mohli zauvažovat nad dalším krokem ve společném soužití. Po šesti letech vztahu by to byl logický krok. Adéla sice svatbu nehrotí, ale druhému dítěti by se rozhodně nebránila. „Když se to tak vezme, jsem ale na to už asi stará. Určitě bych byla doma s dítětem ráda, ale časem bych to možná přestala zvládat,“ přiznala sebekriticky herečka. S „Langošem“ navíc v podstatě mají společné už tři děti. Kromě Adéliny Nellinky má Jirka ještě starší dceru Terezu (26) a mladší Julii (18). Nebo že by ještě Jirka zatoužil po opačném pohlaví? Tedy mužském následníkovi? Zatím to vypadá, že ani náhodou. Vše se asi ukáže za několik týdnů, až po skončení populární megashow!

Vyšiluje a dělá jednu scénu za druhou

Měla možnost si to pořádně rozmyslet. Adélu přemlouvali pořadatelé do účinkování v populární soutěži Tvoje tvář už druhým rokem a ona konečně napodruhé souhlasila. Přesto to vypadá, že se okatá brunetka nějak pořád nemůže s losováním zpěváků, které má předvádět, smířit. Potom, co v prvním kole předvedla tureckého zpěváka Tarkana a nakonec celé kolo vyhrála, si naivně myslela, že už má to nejhorší za sebou. Opak byl ale pravdou! S dalšími koly přišla další vlna hysterických scén. Když se dozvěděla že má před víc jak milion diváků předstoupit jen v opeřených plavkách, začala panikařit. „Zjistila jsem, že na sobě nebudu mít skoro nic. A já se fakt šíleně stydím! Takže jsem vyhysterčila,“ přiznala své emoce, když musela předvádět provokující a polonahou australskou zpěvačku Kylie Minogue (48). Když se pak v sedmém kole musela svléknout do kožené sexy podprsenky a natřásat zadkem v minisukni, jako ruská zpěvačka Ruslana (43), šly na ní už předem mrákoty. Koho si Adéla vylosuje příště? Snad z ní tímhle tempem nebude vystresovaná troska...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden