Můj čas na kafíčko

Proč má Laurinová smůlu na chlapy? Co dělá špatně?

Hvězda nového seriálu změnila délku, i barvu vlasů, a také vkus na muže. Proč žije jen sama s dcerami?

Vypadá stále skvěle, tak proč je herečka Sabina Laurinová (45) pořád bez chlapa? Odradily ji snad dva pětileté vztahy s rockerem Pepou Vojtkem (51) a zubařem Karlem Kameníkem (49) od toho, aby dál hledala životního partnera? Prý už přeskakuje jiskra v novém seriálu!

Z blondýnky je brunetka! Kdysi blonďatá herečka Sabina Laurinová (45) je už minulostí! Teď je z ní energická bruneta v novém seriálu z nemocničního prostředí Modrý kód, kde hraje ráznou zdravotní vrchní sestru Marii Černou neboli Mery. Kvůli roli změnila i délku a barvu svých pověstných plavých vlasů. Pohybuje se po boku takových fešáků, jako je herec Marek Němec (35) nebo dlouhán a hvězda Star Dance Roman Zach (43). „S kluky natáčím moc ráda. Máme i společný humor. Jsem mezi nimi spokojená,“ prozradila Sabina. Najde se snad v některém z těchto sympaťáků její budoucí přítel a náhradní táta jejich dvou dcer, dospívající Valentýnky (14) a malé Maji (8)?

Bývalý přítel, známý rocker, je už potřetí ženatý a stihl 5 dětí.

Dvě dcery, ale žádná svatba

Sabina se svěřila, že svatbu, které se ani s jedním otcem jejích dcer nedočkala, by do budoucna ještě úplně nezavrhovala. Už je ale v tomhle ohledu daleko větší realistka. Říká se, že co je v domě není pro mě, ale kde jinde si má pohledná Sabina najít nového chlapa, když díky denodennímu natáčení teď nemá skoro žádný volný čas? A když přiletí domů, čeká jí tam péče o dvě dospívající dcery. S údajným kamarádem zpěvákem Markem Ztraceným (32), se kterým byla před časem několikrát viděná na společenských akcích ruku v ruce, jí to, zdá se, nějak nevyšlo. Zkouší teď své štěstí jinde?

Na své holky je přísná!

Víc než shánění chlapa jí momentálně trápí spíš to, že díky nové práci, za kterou je ale moc ráda, teď musí zanedbávat své dvě dcery. Ty můžou občas pohlídat jejich tatínkové. Zpěvák rockové kapely Kabát Pepa Vojtek (51) starší Valentýnu a zubař Karel Kameník (49) malou Maju. S oběma muži Sába zažila velmi bolestné a dramatické rozchody a tak není divu, že si na muže teď dává velký pozor. Svým dcerám do nedávna úplně zakazovala běžné technické vymoženosti, jako tablety a mobily, a raději jim předčítala z knížek. To už ale dospívající Váje rozhodně nestačí, vzbouřila se a Sabina musela povolit. Tak si Sabina našla jinou cestu, jak nad pubertální dcerkou držet ochranou ruku. „Samozřejmě, že kontroluju, co na počítači dělá. Uznávám, že je to ale taková tajná kontrola,“ přiznala se ke svému praktickému mateřskému špehování herečka. Kdo na výchovu dcer teď dohlédne? Bude na to stačit babička nebo obětavá chůva?

Najde lásku v novém seriálu Modrý kód?

Spojuje je víc než role

Její herecká kolegyně Michaela Kuklová (49) z legendární pohádky Z pekla štěstí měla, jako skromná Markýtka, na hodného Honzu v podání sexy krasavce Miroslava Šimůnka (39) větší štěstí. Stejná situace se bohužel pro Sabinu opakuje i teď v soukromí. Míša je totiž na rozdíl od své rivalky, rozmazlené princezny Eufrozíny, už pár měsíců čerstvě šťastně zamilovaná do fotografa Jiřího Káše (37). Zatímco Sabina ne a ne najít toho pravého. Co tedy dělá pohledná blondýnka špatně? Možná se jí podaří najít si partnera mezi herci nebo ve filmaři v novém seriálu, kde místo blonďaté naivky hraje energickou zdravotní sestru. Se svými novými tmavými vlasy, které si musela kvůli roli obarvit, se Míše Kuklové dokonce začíná více podobat. Byl snad v tomhle zakopaný pes? Vsází Sába na nepsané pravidlo, že muži sice mají slabost pro blondýnky, ale berou si brunetky?

Role samoživitelky ji zmáhá

Poslední dobou Sabina moc na očích nebyla. Věnovala se spíš divadlu, které je pro ni stále na prvním místě. Teď se ale na televizní obrazovky vrátila ve velkém stylu! A rozhodně to není na skok, ale vypadá to naopak na dlouhodobou záležitost vzhledem k tomu, že je jednou z hlavních postav seriálu. Ten se natáčel v utajení už od srpna. S tím ale ruku přichází i popularita, která je příjemná jen někomu a jen do určité míry. Popasuje se s tím krásná herečka nebo už oslovování na ulici z doby princezen úplně odvykla? Tvrdí o sobě, že rozhodně není žádná hysterka, a pokud chce uživit své dvě dcery, bude si prostě muset zvyknout na pozornost kolemjdoucích! „Jsem máma a samoživitelka, a to není vůbec jednoduchá situace,“ přiznala své obavy. Není to navíc jediná věc, se kterou se musí herečka smířit. „Pohled na krev mi naštěstí nevadí, ale dělají mi problém scény s otevřenými ranami,“ řekla o natáčení v nemocnici. Kvůli roli musela podstoupit i náročné školení, aby byla schopná rychle vytáhnout třeba cvrčka z ušního bubínku. Jak dlouho tohle křehká herečka vydrží? A stojí jí ty peníze vůbec za to?

Její nahé fotky našli dceřiny spolužáci!

Sabina žije jako vzorná máma a nemá kolem sebe žádné skandály s milenci, či strašáky z minulosti. Na co by ale nejraději přesto zapomněla? Co třeba na to, když spolužáci její starší dcery Valentýnky našli během vyučování na počítacích její dávné nahé fotky z filmů? „Trochu mě to zaskočilo, ale pak jsem jim řekla, že aspoň vidí, jak měla maminka kdysi hezká prsa,“ vzpomíná s úsměvem na ožehavou zkušenost herečka, která je jinak, jak sama tvrdí, neskutečně stydlivá. Proto by se ani nikdy nenechala do nějakého časopisu fotit nahá. Jak by se tvářila, kdyby ji o milostnou nahou scénu požádali scénáristé dnes? „Asi bych do toho nešla, spíš už určitě ne. Dnes se s nahotou zachází hrubě a vulgárně,“ postěžovala si. Nebo se jen bojí, že by byla její dcera Vája opět vystavená pikantním slovům svých zvědavých spolužáků? Kdo ví! Jisté ale je, že je Sabina velmi ráda středem pozornosti. Tak třeba se nějakých odvážných scén ještě dočkáme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden