Moje sladké tajemství

Proč má Sabina Laurinová smůlu na chlapy?

Samota ji ubíjí. Chtěla by se znovu zamilovat!

Krásná, talentovaná a oblíbená herečka seriálů ZOO, Modrý Kód a Sestřičky Sabina Laurinová (50) se v poslední době trápí víc, než je zdrávo. Vrásky na čele jí dělají mimo jiné i dcery, které si občas vjedou pěkně do vlasů. Ale hlavně by už konečně ráda našla chlapa pro život.

Muži po ní pořád jedou, jenže Sabina Laurinová (50) už není ta naivní dvacítka, která se bezhlavě zamiluje. Pár měsíců teď údajně randila s velmi dobře zajištěným podnikatelem, ovšem vztah nikdy otevřeně nepotvrdila. Někdo by mohl říct: „Pozor, kdo přebírá, ten přebere!“

S Pepou Vojtkem má dceru Valentýnu (20).

Jenže Laurinová má k nedůvěřivosti vůči mužům důvod. Vztahy, které za svůj život prožila, byly krásné, ale bolestné zároveň. Dnes už má priority postavené jinak. Výchova dcer, domácnost, natáčení a k tomu trpké vzpomínky z ní, co se týče nápadníků, vytvořily tak trochu nedobytnou pevnost.

Romantika na plátně, smůla v životě

Laurinová je v očích mnoha krásná princezna z pohádek. Na plátně zažila nespočet šťastných milostných příběhů, realita je však jiná. Půvabná a úspěšná herečka stále ne a ne najít toho pravého.

První vážnou známost měla s krasavcem Michalem Dlouhým (53), s nímž randila několik let. Říkalo se o nich, že jsou nejkrásnějším párem českého showbyznysu. Vypadalo to, že spolu zestárnou, jenže herec podlehl o dost mladší Lucii Vondráčkové (42).

Zrada, kterou dodnes nepřekousla

Další velkou hereččinou láskou byl frontman kapely Kabát Josef Vojtek (57). Přestože byli každý jiný, bláznivě se do sebe zamilovali. Z velké vášně vzešla dcera Valentýna (20). Rocker ale Laurinovou ustavičně podváděl, ona to věděla, trpěla, ale snažila se udržet rodinu.

Nakonec jí Vojtek stejně utekl s tanečnicí Libuškou (41), s níž se oženil. Laurinová mu dlouho nemohla odpustit, že ji o ruku nepožádal. Dalším osudovým mužem herečky byl stomatolog Karel Kameník (54), k němuž si chodila pro pěkný chrup už od svých čtrnácti, a posléze i pro lásku.

Kameník se kvůli ní rozvedl a opustil ženu a děti. Laurinová to nesla špatně, mluvilo se o ní jako o té, co odtáhla chlapa od rodiny. Byli spolu pět let a zplodili dceru Maju (14).

V plánu byla svatba, ale přišel rozchod, který Laurinovou srazil na kolena. „Vždycky mám maximálně pětileté vztahy. Tak to bylo s Pepou Vojtkem i teď,“ řekla. Snad se herečka jednou ocitne i v reálu v náručí svého prince!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden