Moje šťastná hvězda

Proč má v lásce takovou smůlu?

Moje šťastná hvězda

Je krásná, milá, talentovaná, pracovitá, ale bohužel pořád sama. Čím to ale je, že se štěstí Sabině Laurinové tak vytrvale vyhýbá?

Zatímco v kariéře se stále krásné SABINĚ LAURINOVÉ (50) náramně daří, s muži to nikdy snadné neměla. Oba osudové vztahy jí vydržely pouhých pět let. Nemůže si ale za to tak trochu sama?

Herečka ze seriálu ZOO si o sobě myslí, že je až příliš hodná a tolerantní, a proto její vztahy vždy po pár letech končí. Je pravda, že extrémně hodní lidé to se svým okolím nemají lehké a bojují se zneužíváním své dobroty.

Možná je právě tohle tím hlavním důvodem, proč se Sabina Laurinová (50) před láskou uzavírá a nechce riskovat další jizvy na srdci. Pokud je k tomu příliš citlivá, nelze se divit, že si k mužům drží odstup. Změní se to ale někdy? A je to opravdu to jediné, co jí

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden