Moje sladké tajemství

Proč manžela provokuje?

Úplně jiný pohled na žárlivost jim komplikuje vztah.

Mohlo by se zdát, že když si herečka Veronika Arichteva (34), která se objevila například v seriálu Slunečná, vzala režiséra Bisera Arichteva (44), který má bulharské kořeny, bude mít doma peklo s temperamentním žárlivcem.

Klidně ji poslal do náruče cizího muže

Opak je ale pravdou, a ani s tím není herečka spokojená. Myslí si totiž, že trocha žárlivosti ke vztahu patří, a sama přiznává, že žárlivá je. Dokonce se prý stávalo, že svým partnerům kontrolovala telefon. A i když tvrdí, že tohohle zlozvyku se už zbavila, majetnické pocity vůči partnerovi má stále.

Jenže on je neopětuje. Arichteva vzpomíná například na svoje účinkování v taneční soutěži StarDance. „Ať chcete, nebo ne, tanec je hodně sexuální, lidé se hodně dotýkají. Když jsme trénovali na rumbu, což je vlastně nejvíce erotický tanec, snažili jsme vzbudit emoci chtíče.

Když jsem doma ukazovala video z příprav manželovi, říkal, že musíme ještě přitvrdit a mít rty blíž u sebe a podobně. Říkala jsem si, že to snad není možné, že by přece jen mohl trochu žárlit,“ postěžovala si herečka.

Zahrává si s ohněm?

Skoro jako by to v ní vyvolávalo pocit, že mu na ní nezáleží. Možná si ale jen neuvědomila, že Biser je dospělý muž, který takové hrátky nemá zapotřebí. Pokud by se v něm podobné pocity ale dál snažila uměle vyvolávat, mohlo by se stát, že v něm opravdu probudí balkánský temperament a asi by se jí zrovna nelíbilo, kdyby si ji muž chtěl udržet jen doma u plotny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden