Můj čas na kafíčko

Proč Marie Rottrová tajila svatbu?

Po jedenácti letech řekla své ANO. Vdávat se ale vůbec nechtěla!

Poté, co jí zemřely největší lásky jejího života, hudebník Vlastimil Kučaj (+57) a šéf její kapely Richard Kovalčík (+37), zapřísahala se, že už se nikdy nezamiluje a zůstane navždycky sama. Jenže člověk míní a život mění.

A tak se Marie Rottrová (74) stejně zamilovala. S jejím osudovým mužem, podnikatelem Milanem Říhou (59), ji seznámila její dlouholetá kamarádka, textařka Jiřina Fikejzová (89). Nevadilo jí ani, že je o patnáct let mladší. A tak se kvůli němu vzdala své kariéry. Už dokonce podruhé v životě.

Poprvé ukončila kariéru kvůli své lásce - německému podnikateli českého původu Georgeovi Burgersteinovi a stala se ženou v domácnosti. A před pěti lety to udělala znovu, jen aby se mohla být se svým mladým partnerem a věnovat se mu. Jenže jí zpívání začalo chybět. Říha jí  v kariéře nebránil a tak se Rottrová zase vrátila s kariérou zpěvačky.

Možná díky tomu zjistila, že je pro ni ten pravý. A tak mu letos v létě po jedenácti letech konečně řekla své ANO. Ovšem v naprosté tajnosti! Nechtěla prý svou lásku předvádět na veřejnosti, aby ji „nezakřikla“! A tak doufáme, že jí třetí manželství konečně vyjde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden