Moje šťastná hvězda

Proč Martin Dejdar provokuje osud?

Lékařským prohlídkám herec nevěří

Jako by v herci MARTINU DEJDAROVI (51) zůstalo něco z jeho populární role Ozzáka. Stejně jako on, i sám herec působí, že si v životě nepřipouští žádné potíže, přitom jich má víc než dost.

A nejde jen o jeho pověstné dluhy, navzdory kterým dělá, co může, aby jeho rodina mohla stále žít nákladný život v Americe. Dejdar si vůbec nic nedělá ani ze zdravotních potíží, se kterými se příležitostně potýká a ze kterých mu musí pomáhat šikovní lékaři. Místo toho, aby se snažil zdravotním komplikacím pokud možno předcházet a ve svém hektickém herecko-sportovním životě dbal alespoň na pravidelné lékařské prohlídky, tuto základní péči o vlastní zdraví překvapivě odmítá.

Raději se prý spoléhá na osud. „Nechci, aby to vypadalo, že pohrdám odborností doktorů. Jejich pomoc jsem potřeboval už mnohokrát,“ obhajuje herec svůj postoj. Pravidelné lékařské prohlídky bojkotuje proto, že na délku života podle něj nemají žádný vliv.

„Jsem přesvědčen, že to, jak dlouho tady budu, je předem dané,“ tvrdí herec a dodává, že coby věřící nepochybuje, že o skutečné délce jeho života rozhoduje pouze vůle boží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden