Moje šťastná hvězda

Proč měla na muže vždycky smůlu?

Moje šťastná hvězda

Lucie Borhyová touží mít po svém boku chlapa, který jí bude umět naslouchat a o kterého se bude moct v životě opřít. Je takový Michal Smečka?

Být krásnou a úspěšnou ženou není zadarmo, své o tom ví i LUCIE BORHYOVÁ (44). Je MICHAL SMEČKA (34) tím pravým, nebo jen dalším, kdo s ní soupeří?

Více než dvacet let moderuje Lucie Borhyová (44) hlavní zpravodajskou relaci televize Nova, která patří mezi nejsledovanější pořady v Česku. Za tu dobu si prožila nejedno milostné zklamání a stala se dvojnásobnou maminkou.

Přestože svou práci miluje, je to právě ona, kdo podle všeho stojí v pozadí většiny moderátorčiných milostných nezdarů. Jen málokterý muž se totiž dokázal smířit s tím, jak je Borhyová oblíbená a ve své profesi dobrá. Co blond krásce na mužích vadí ze všeho nejvíc? A dokázal se Michal Smečka (34) smířit s tím, že je partnerka

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden