Můj čas na kafíčko

Proč Morávková žárlí na svého syna?

Ani se nenadála a přišel obrovský šok! Syn herečky Dany Morávkové (44) Petr Malásek (18) si našel přítelkyni! Jenže to se prý herečce ani za mák nelíbí. Bojí se totiž, že se rázem ocitne na druhé koleji. Pro syna už nebude jedinou ženou v životě a tak si bude muset najít jinou výplň svého volného času. Jenže kdo tajemná kráska, která nabourává Morávkové rodinný život, vůbec je?  

Syn nesmí z domu!

Svému jedinému synovi zajistila prestižní vzdělání na gymnáziu Nový PORG, plánovala mu budoucnost a snažila se, aby mu vůbec nic nechybělo. Jenže její syn má se životem zřejmě jiné plány. Navíc si jako dospělý už může dělat, co sám uzná za vhodné. Ale to se Morávkové moc nelíbí. „I když má přítelkyni, tak jsme se domluvili, že dokud nedostuduje, bude bydlet s námi,“ tvrdí rezolutně herečka. Jak vážné to ale se synovou první láskou je? Prý je ze stejného gymnázia, ovšem o něco mladší. A dokonce má prý i vlastní kapelu! Což je na jednu stranu pro Morávkovou velmi uspokojivé zjištění, na tu druhou ale moc dobře ví, že se má čeho obávat. Krásná mladá dívka ze zajištěné rodiny může v jejím synovi vyvolat obrovskou lásku, které se jistě nebude chtít vzdát ani přes možný odpor matky.

Čekají ji velké změny

Sice se Morávková na první pohled tváří, že o nic nejde, ale je tomu skutečně tak? „Ano, je to chytrá a šikovná slečna,“ uznává. Nejspíš dobře ví, že nejlepším řešením bude neplést se synovi do života a v jeho zájmech ho podporovat. Pokud tomu totiž tak nebude, asi by se u svého jediného syna se zlou potázala. Pokud teď žárlí, jistě ji to po prázdninách přejde, neboť se kvůli práci ani na chvíli nezastaví. Opět se vrací do Ordinace v růžové zahradě a tak bude plně časové vytížená. Ale pokud by si někdo troufal myslet, že se vrátí po bok Jana Čenského (55), velice se mýlí. Ze služební cesty na Slovensko se totiž nevrátí sama! A tak nebude mít divoký soukromý život jen v reálném životě, ale i v tom seriálovém.

K Čenskému se už Morávková nevrátí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden