Můj kousek štěstí

Proč musí hlídat manžela?

Ve střehu.

Bývalý manžel ji podváděl, teď se bojí další zrady a současného muže nespouští z očí. To se říká v zákulisí českého showbyznysu o Tereze Kostkové (47).

Její manžel režisér Jakub Nvota (46) tak musí mít nervy na pochodu. Ačkoli je herečka ze seriálu Jedna rodina v jednom kole, hlídá si ho velmi dobře. Těmto drbům by odpovídala i skutečnost, že Kostková nechodí ani na večírky taneční soutěže StarDance, kterou moderuje.

Bokovka?

Raději hned po skončení přenosu nasedne do auta a upaluje domů. „Jezdím za svým mužem do Kyjí,“ přiznala. Asi má strach, jak a s kým by se manžel rozhodl sobotní večery trávit, kdyby mu dala příliš volnosti.

Nedávno přiznala, že s manželem ani pořádně neoslavili výročí svatby, je i toto známka krize?

Proč by se jinak nechtěla ukázat ve společnosti, byť třeba jenom na chvíli. Ke StarDance večírky samozřejmě patří. Moderátorka už ale v minulosti předvedla, že dohled nad manželem má podle všeho prioritu.

Chodila i do divadla, kde Nvota coby režisér chystal představení. Říkalo se, že ho kontroluje. Poslední dobou to, zdá se, ještě vygradovalo. Má snad k přehnané žárlivosti důvod?

Ozývají se hlasy, že se manžel vídá s bývalou partnerkou Ľubicou Čekovskou (48). Někteří lidé také tvrdí, že slovenská muzikantka není jeho jedinou „bokovkou“. Co je na tom pravdy, je samozřejmě otázka.

StarDance bez Terezy a Marka Ebena si diváci ani nedovedou představit.

Stejná řeka

Kostková se před pár dny nechala slyšet, že nemá čas zjišťovat, co se šeptá v kuloárech. Jako by snad raději nechtěla vědět, co všechno se na ni může řítit. Pro brunetku je to svým způsobem návrat do minulosti.

Její první manželství s režisérem Petrem Kracikem (65) se prý rozpadlo kvůli jeho „mimomanželským aktivitám“. Nikdo by se proto nemohl divit, kdyby herečka nechtěla do stejné řeky vstoupit za žádnou cenu podruhé.

I kdyby měla na manžela dohlížet a být za „stíhačku“. Mnozí však upozorňují, že takový přístup by se mohl obrátil proti ní.

Udělala chybu?

Pokud je Nvota ve všem nevinně, mohla by ho její žárlivost i naštvat. Kostková rozhodně není v situaci, kterou by jí někdo záviděl. Nedávno na sebe nabrala hodně práce, možná aby zapomněla na manželské problémy.

Jenže teď asi zjišťuje, že to nemusel být úplně dobrý nápad a spíš by měla být víc doma a pečovat o rodinu. Z rozjetého vlaku se ale těžko vyskakuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden