Můj kousek štěstí

Proč musí skončit v Sestřičkách?

Vrchní sestru Mery ze seriálu Sestřičky jsme si nesmírně oblíbili. Zpráva, že končí, zapůsobila jako ledová sprcha. Důvod je nejasný.

Proč musí odejít ze seriálu Sestřičky herečka, která tam už neodmyslitelně patří, diváci si na ni zvykli a loučení s ní je pro ně hořkým soustem? Rozumného vysvětlení ze strany televize Prima se podle všeho nedočkáme.

Jediné, co jedna z manažerek sdělila, je nicneříkající věta: „Diváky ještě čekají skutečně dramatické chvíle u sledování příběhu postavy Sabiny Laurinové, který nabere opravdu nečekaný směr.“ Co je opravdu nečekané, je zmíněný vyhazov. A čistého vína nám nenalije ani Sabina Laurinová, nejspíš nesmí.

Dobrovolně neodešla

Jedno je však jisté: krásná světlovláska ze seriálu rozhodně odejít nechtěla. To by ani nedávalo smysl, vždyť si přišla na stovky tisíc, a v době, kdy herci nezavadí o práci, se takový job dobrovolně neopouští.

Navíc disciplinovaná Sabina nepatří k typu herců, který by případnou neukázněností znesnadňoval seriálovému týmu práci. O mamince Valentýny (19) a Maji (12) je známo, že je nesmírně svědomitá a zodpovědná.

Pomátli jste se?

„To jste se pomátli? To jako vážně konec?! Bez ní to přece nejde,“ rozčiluje se jedna z fanynek. Jiná podotýká, že i kdyby roli vrchní sestry Mery hrála Meryl Streep (71), Sábě by se nevyrovnala. Sama herečka se k celé kauze vyjadřuje nesmírně diplomaticky. „Tohoto dne jsem se trochu obávala, ale tak to někdy v životě chodí,“ podotýká opatrně.

„Každý konec je smutný, ale nic se neděje náhodou. Trávit pět let života s Mery byla pro mě čest.“ Čili ani z tohoto prohlášení jsme se nedozvěděli vůbec nic. Šeptá se, že odchod byl pro Sabinu nepříjemným překvapením. Třeba se časem ukáže, kdo jí, jak se hezky česky říká, namydlil schody.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden