Moje sladké tajemství

Proč muže děsí SILNÁ ŽENA?

Její boje, oběti a nesobeckost. Silná žena překoná srdcervoucí bolest a dokáže odpustit. Někteří muži nedokážou zvládnout takovou sílu. Tak jak si taková žena udrží muže?

Není žádná oběť

Muž potřebuje cítit, že je chtěný a obdivovaný. Silná žena umí ukázat, jak moc miluje. Nepotřebuje muže, který by bojoval její bitvy. Pokud má nějaký problém, vypořádá se s ním sama. Nesedí a nečeká jako oběť. Někteří muži ale nedokážou zvládnout takovou sílu. Muž musí být ochotný jít vedle ní, ne před ní.

Ví, co chce a nechce

Silná žena ví, co co chce a co musela zvládnout, aby dosáhla toho, co má. Pokud má ráda muže, nečeká, až on udělá první krok. Je houževnatá, a to je pro některé muže odstrašující. Miluje z celého srdce a může žít s mužem, ale i bez něho. K tomu je třeba sebevědomého muže, který by takovou osobnost zvládl.

Nebrání muži v odchodu

Žena, která má vnitřní sílu, potřebuje cítit respekt k partnerovi. Nejhorší, co chlap může udělat, je dát jí najevo, že ji považuje za nezajímavou a slabou.

Pokud to jejího muže táhne pryč, nechá ho jít, pokud zjistí, že si s ní jen hraje. Když se cítí být přehlížená a nemilovaná, nemá žádné problémy, ukázat muži dveře.

Nebude dlouho čekat

Tento typ ženy následuje chlapa klidně do hloubky pekla, pokud ví, že se jí odevzdal. Pokud ale cítí, že ji chlap ubližuje a stahuje dolů, nechá ho jít.

Nebude čekat na muže, aby se rozhodl, zda chce ji nebo nějakou jinou. Pochopí rány, překoná je a vrátí se zpět do života, aby překonala cokoliv, co jí život chystá.

Miluje bez podmínek

Láska silné ženy je věrná a miluje svého muže divoce. Když cítí, že jí lásku vrací, udělá vše proto, aby se cítil milován. Podpoří ho a pomůže, aby dosáhl toho, co si zaslouží.

Někteří muži nedokážou zvládnout tento druh bezpodmínečné lásky. Dostanou strach z intenzity citů a z hloubky dávání a často zbaběle utečou.

Ustojí výzvy a překážky

Silná žena umí zvládat a nehroutit se z problémů v životě. Musela být extrémně silná, aby přežila. Ví, že dokáže vydržet cokoliv na své cestě, jenže taková síla je pro muže někdy až zastrašující. Silná žena je ochotná sdílet svá vnitřní zranění, ale od muže očekává totéž. V jejím světě neexistují žádná tajemství.

Neodpustí žádné lži

Být ve vztahu se silnou ženou vyžaduje od muže, aby nehrál žádné divadlo. Pokud jí lže a nedokáže být upřímný a férový, silná žena nebude mít žádný problém vzdát se ho. Silná žena je čestná a očekává ve vztahu důvěru. Umí bezpečně  poznat lež,  takže se muž nemusí snažit o žádné báchorky a výmysly.

Silná žena chce silného muže

Někteří muži nedokážou zvládnout emocionální chaos. Proto silná žena potřebuje silného muže, nemá čas na hraní prázdných her. Slabý muž ji nezvládne.

Neví, co dělat s upřímností, silou, inteligencí a nezávislostí. Silný muž dokáže pozvednout silnou ženu, aby se vypořádala s temnostmi a zraněními své duše.

Zasouží si to nejlepší

Silná žena vyžaduje vášeň, touhu a pocit, že ona je ta pravá. Vyžaduje opravdovou blízkost a pro muže je velkou výzvou. Je spokojená se svou ženskostí a potřebuje, aby byl chlap opravdovým chlapem, na kterého se může spolehnout. Ví, že si zaslouží to nejlepší a to nejlepší ze sebe také muži umí odevzdat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden