Moje šťastná hvězda

Proč na ni tak moc žárlí?

O pět je v kurzu a náležitě si to užívá. Talentovaná zrzka Iva Pazderková (41) je zase jednou z účastnic show Tvoje tvář má známý hlas, kde předvádí jedno skvělé číslo za druhým.

Její partner Hynek Lorenc (36) je jeden z pracovníků štábu tohoto nováckého pořadu, tudíž vidí, jak se jeho přítelkyně prezentuje nejen před kamerami, ale i v zákulisí. Nedávno se měl nechat slyšet, že se mu nelíbí, jak se věnuje jiným mužům. Začal snad žárlit?

Je o ni zase zájem

Čím víc je vidět, tím větší zájem o ni muži mají. Iva je zkrátka nestačí odhánět, ale to jí očividně nevadí. „Mám ráda své fanoušky. Vždy si s nimi ráda popovídám nebo s nimi také komunikuji na sociálních sítích, kam mi píší téměř denně,“ svěřila.

A nejsou to jen fanoušci, na které Hynek žárlí. Hodně času má totiž trávit s jeho kolegy ze štábu, většinou prý na obědových pauzách. Nejspíš se bojí, že by se na něj mohla vykašlat.

Iva Pazderková (41) a Hynek Lorenc (36).

Budou se brát?

Před několika měsíci se měli domluvit, že se vezmou, ale pořád se nic neděje. Že by tak místo o veselky a potomka přišel nečekaný rozchod?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden