Moje sladké tajemství

Proč na ni žárlí?

Moje sladké tajemství

Langmajer ví, jak se dá skrývat nevěra. a tak si ženu hlídá.

Nejspíš se mu nelíbí, když se kolem ní motá její ex nebo kolegové. Ještě po dvanácti letech vztahu se o ni manžel bojí. Adéla Gondíková (47) by možná byla radši, kdyby přestala být středem vesmíru svého muže a měla od něj chvíli klid.

Když se manželé společně někde objeví, vypadají jako sehraná dvojka. Jiří Langmajer (55) vypráví historky, Adéla Gondíková (47) se jim směje, případně ho doplní.

Herec si doma prosadil, že bude se ženou hrát v jednom divadle, bere ji s sebou dokonce na pivo s kamarády a prohlašuje o ní, jak ho zachránila od jeho démonů a psychických problémů. Doby, kdy se otáčel za každou sukní, jsou ty tam a je to opravdu obrat o sto osmdesát stupňů.

Gondíková bývalého bouřliváka opravdu zkrotila tak, že to až vypadá, jako by byl Langmajer na svojí ženě úplně závislý. Nejen že s ní rád

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden